Copenhagenbyme på tur med Yaneeda.com ved Søerne for at finde Københavns bedste phoCopenhagenbyme

 

Har du smagt pho eller phở – den vietnamesiske suppe med risnudler, kød og friske krydderurter? Og med verdens mest umulige navn iøvrigt. Noget med “fååh” samtidig med at man får det til at lyde lidt indfødt og fransk.  Jeg øver mig stadig, og jeg har endda en bachelor i fransk, haha!

Nå men retten med det uudtalelige navn er Vietnams nationalret, og når man nu skal herhen til sommer, bliver man jo nødt til at være hardcore nuddelsuppe-glubrer. Nu spiser jeg jo sjældent kød, men jeg smager altid nationalretterne mm., når jeg rejser. Og så har jeg læst og hørt meget om, at når man skal spise kød, så er det bedst at spise den langtidskogte/stegte af slagsen med alle de gode næringsstoffer. Som i netop denne vietnamesiske suppe.

På phO-safari i København

For nogle uger siden  drog jeg derfor på pho-safari i København i samarbejde med Yaneeda.com, som vi skal rejse med. Efter lang research på Yelp og andre gode sider, fandt jeg frem til  3 overlegne favoritter hos folket.

De tre nominerede til byens bedste pho var/er;

 1. District Tonkin
 2. Pho Hanoi
 3. Pho Saigon

3 store skåle pho og 3 x iskaffe på ca. 3-4 timer – hvad siger I så? Tog jeg så ikke lidt én for holdet?? Hold nu op hvor var jeg mæt til sidst. Bare iskaffen i sig selv. Forestil jer lige, når man når til 3. omgang? Høj på både koffein og sukker. The struggle is real 😉

Og hvordan gik det så? Hvilken suppe var/er byens allerbedste, og hvad lærte jeg om pho i København? Jamen det kan I se …

PÅ VIDEO LIGE HER.

Og, og, OG…. oveni hatten er der simpelthen mulighed for jer kære læsere at vinde rejsegavekort på 15oo kroner, når I klikker derind. Og det var altså via dette link. Sæt i gang! 😉

Pho Saigon, Vesterbro. København. VIetnamesisk nudelsuppe en kæmpe portion

 

2 Comments

 1. Amen hvor får man dog lyst til pho-supper. Savner det virkeligt!

  En skam man bor i en mindre jysk provinsby og ikke sådan lige har adgang til sådanne lækkerier :/

  • Camilla Reply

   Hej Christian, jaaaah det er så lækkert. Hvor bor du ? Alle byer burde have pho. Basta!;)

Write A Comment