Vegetar i København part 2: Astrid og aberne og BrølVegetar i København part 2: Astrid og aberne og Brøl

Så er det vist endnu engang tid til en lille update på vegetarfronten. Når man starter en part 1, skal man også meget gerne følge op med en 2’er. Og en 3’er. Og meget gerne en 4’er. Den første opfølgning kommer her. Og den er faktisk en “2 i 1” (hvad skal det her ikke udvikle sig til? 🙂 )

Det første sted jeg vil nævne er “Brøl” ( = Brød og Øl – er fan af det navn), som måske umiddelbart lyder ret mandigt og “godt med kød-agtigt”. Ikke desto mindre fik jeg en virkelig god gedeostsalat herinde. Sindssyg god ost, som jeg altså lige må have navnet på. Den kunne spises helt uden noget – og kold. Hvor tit sker det lige? Ikke ofte – for mig i hvert fald. Derudover har stedet mange spændende pizzaer, som sagtens kan tilpasses vegetarer. Vi prøvede f.eks. varianten; Svamp! Ja hvad kunne den ellers hedde?!

Læs min anmeldelse af Brøl på Yelp her.

Frokost på BrølVegetar i København part 2: Astrid og aberne og Brøl

Det andet sted jeg for nyligt har opdaget, er Astrid og Aberne (oprindeligt “Astrid och Aporna”) på Jægersborggade. Fast food for vegetarer, ja endda veganer. Her var jeg forbi med Lise fra bloggen “Det skal smage af noget” for et par uger siden og få vegetarburgere med farverige salater – endda med tang i (elsker når det sker) og en super god vegetarbøf – mens resten af burgeren rummede plads til forbedring. Deres hotdogs så sindssygt gode ud, og dem må jeg tilbage og smage en dag. Også Astrid og Aberne har jeg skrevet en anmeldelse af på Yelp her.

Vegetar i København part 2: Astrid og aberne og Brøl

Begge steder kan man i øvrigt sidde udenfor – bare lige lidt ekstra info til Københavns september vovepelse..

Afsted med os 🙂

Vegetar i København part 2: Astrid og aberne og Brøl

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

2 Comments

Write A Comment