Ingefær hyldeblomst ala The Living Room“Det er altså slet ikke mig. Jeg synes, det virker beskidt og snusket.”
Helt og aldeles paf blev jeg over min mors opfattelse af vores fælles dagligstue i Indre by: The Living Room på Larsbjørnsstræde.

Alt for crowdet? – JA! Dunkelt? – Ja. Rodet på en meget virvar-agtig måde? Ja, måske. Men beskidt? Neeeej, da. Jo, og så alligevel – når man tænker på toiletterne.

Nå, men altså, selvom jeg naturligvis lytter til min mor, har min opfattelse af stedet ikke ændret sig. Især når vejret er dårligt, synes jeg, det er hyggeligt at komme forbi (hvis der da er plads). Og så er der nok i bund og grund én speciel drik, som gang på gang lokker mig forbi; Deres økologiske hyldeblomstdrik med limestykker og ingefær. DEN ER GO’! Og så støvsuger den alle baktusser og kriller i halsen aldeles effektivt.

I forgårs eftermiddags efter to morgenvagter, for meget chokolade, kaffe og morgenbrød skreg min krop efter et Living Room-hyldeblomst/ginger-kick. Og jeg tænkte; ‘jeg prøver da bare at lave det selv’. Som tænkt, så gjort – SÅ godt et resultat. Prøv det, hvis du er en ginger-geak 🙂

Ingefær hyldeblomst drikVarm ingefær-drik ala The Living Room

1 økologisk lime

Ønsket mængde ingefær (jeg brugte en lille rod) i små stykker

Kogt vand

Hyldeblomstsaftkoncentrat

Det er så enkelt, som det lyder: Skær limen i både og pres noget af limesaften i glasset og læg herefter limestykkerne i sammen med ingefærstykkerne. Hæld lidt hyldeblomstsaftkoncentrat i og top til sidst med kogt vand. 

De næste to ugers tid vil jeg ikke slubre ingefær sammen med varmt vand i Copenhagen, men derimod ivrigt balancere med kulturplanten på pinde i China. #menjegklagerikke. Hyg jer så længe 🙂

2 Comments

Write A Comment