Efter at have navigeret i denne branche i snart 8 år, opbygget mit helt eget brand fra bunden og rådgivet nogle af de helt store online personlige brands og virksomheder, har jeg nu den løsning, som flere har efterspurgt, klar. Tag festtøjet på, indsæt champagne-emojis og sig velkommen til Danmarks første Influencer kursus:

INFLUENCER AKADEMIET.

Et spritnyt online kursus der giver dig opskriften på, hvordan du får et stærkt personligt brand, en klar strategi, brænder igennem med dit budskab eller produkt, lander de samarbejder du drømmer om og tager din forretning til et helt nyt niveau.

Læs mere om Influencer Akademiet her!

Jeg vil gerne hjælpe dig der er gået i stå, ved at give din motivation et ordentlig spark bagi. Et kærligt (men bestemt) et, selvfølgelig.

Og så vil jeg hjælpe dig der har brug for det sidste “umphf/spark” for at kunne leve af det absolut fedeste job i hele verden – nemlig, jobbet som influencer.

Jeg vil hjælpe dig der ønsker at finde balancen i forhold til at være inspirerende – og bringe din personlighed og private person i spil – uden at det fremstår uprofessionelt. Og ikke mindst, hjælpe dig der ønsker at gå fuldtid som influencer eller tage din forretning til næste niveau.

influencer uddannelse_ influencer akademiet og tag en uddannelse og arbejd hjemmefra

Med Instagram Akademiet får du:
  • Min og andres ekspertviden, effektive værktøjer, afprøvede metoder og eksempler fra nogle af de dygtigste i branchen!
  • Indsigt i en hidtil hemmelig verden og teknikkerne til at gøre dem du ser op til online kunsten efter
  • Metoder og hele konkret forslag til hvordan DU kan tjene penge og lande de fedeste samarbejder som Influencer.
  • Trin for trin guides, videoer, interviews, små opgaver, helt konkrete huskeregler du kan gå i gang med, lige med det samme
  • Direkte adgang til et netværk af ligesindede i et lukket univers, hvor du kan sparre og få feedback på dit personlige brand

En samlet pakke der kan sikre dig, at prisen på kurset bliver tjent hjem på rekordtid.

Og hey, fik jeg sagt, at når først du har købt adgang, kan du gå i gang når og hvor som helst?

 

Jeg håber vi ses på Influencer Akademiet!

influencer kursus: Influencer Akademiet

Læs også: NY E-BOG: “Sådan bliver du en GOD influencer”

Write A Comment