Uuuuha altså hvor har jeg glædet mig til at kunne skrive det her. E-bogen, som jeg har brygget på i fingrene i 100 år og i hovedet i mindst 1000 år, er her nu endelig! E-bogen om hvordan du bliver en GOD influencer.

Den er 26 sider lang, og du kan downloade den lige her!

Det er nok en af de største gaver, jeg nogensinde har givet væk. Og hvis du tænker, hvorfor jeg gør det, så vil jeg gerne uddybe det.

For mig er det nemlig ikke kun en gave, men en nødvendig gave. Det er vigtigt inden for dette felt, at vi sammen er med til at løfte i flok – men før det bliver en realitet, bliver vi nødt til at starte med at få mere viden omkring hvordan det gøres.

For mig er det egentlig meget simpelt. Jo flere der har adgang til at blive uddannet i emnet, des bedre muligheder skabes der både for dig, mig og alle andre.

e-bog være en god influencer

For at blive en god influencer må man uddanne sig!

Det at blive en god influencer og have kreativ frihed kræver nemlig, at man har gode rammer og kender de skrevne og uskrevne regler. Det er i hvert fald et par af nøglebrikkerne til at skabe sig en sund karriere via de sociale medier.

Da jeg startede i denne branche var alt nyt, og der var ingen at spørge til råds, når jeg skulle opbygge mine medier, lave et reklamesamarbejde på Instagram, afholde en konkurrence, forstå skat eller markedsføringsloven. Det resulterede i, at jeg i mange år famlede i blinde, tog alt for lidt eller ingenting i betaling for flere dages arbejde og ikke anede hvad mit arbejde var værd. Til tider havde jeg endda svært ved at forklare min værdi, når andre spurgte.

Derfor er det en mærkesag for mig, at gøre mit absolut bedste for at andre ikke skal tage den samme tur, som jeg gjorde. I stedet vil jeg hjælpe dem, der vil beskæftige sig med sociale medier ved at klargøre nogle gode retningslinjer, så flere får adgang til at kunne uddanne sig og blive bedre.

Vi har brug for flere rollemodeller der tager ansvar på sociale medier

Jeg føler også et ansvar over for branchen, for den rummer så meget potentiale. Og for mig er fordelene klart større end ulemperne. Jeg ser potentialet i, at man i dag, selv som den mest nystartet iværksætter med en fiks idé på stolerækkerne på CBS – eller som enlig mor med 3 børn, kan brænde igennem på sociale medier vha. sin personlighed og gøre sine gode ideer landskendte eller måske verdenskendte.

Vi har brug for et samfund, hvor der skabes flere succesfulde (iværksættere), som forstår at brande sig selv digitalt og vil være gode rollemodeller.

Jeg har selv oplevet, hvordan jeg gik fra at starte en blog om mit praktikophold på Christiansborg, som INGEN gad at læse, til at skabe et mere fokuseret univers, som til sidst gav mig muligheden for at udgive en bog, lave mine egne online kurser og i dag have mit eget firma. Hver dag vågner jeg nu op og glæder mig til at komme i gang med det, jeg brænder mest for.

Jeg håber derfor, at du vil læse e-bogen og fremover ikke kun vil være med til at tage ansvar – men også selv blive bedre til at udnytte dine sociale platforme på bedst mulig vis. Mit ønske er, at denne e-bog kan inspirere dig eller at du kan være med til at inspirere andre.

Hent dit eksemplar lige her.

Har du et spørgsmål, som du pludselig sidder tilbage med efter at have læst min guide, vil jeg altid gerne høre fra dig.

Læs også mere om mit arbejde med Instagram og influencer marketing på min hjemmeside her!

influencer sådan gør du e-bog

Write A Comment