Alle_reklamelinks

 

Endnu engang i år har jeg fokus på oplevelser som julegaver. Og i dag er der 25% på nogle af de skønneste, dels nogen jeg har prøvet som jeg vil tippe dig om – dels nogen jeg selv drømmer om at teste af i 2020!

Jeg giver et lille overblik nedenfor:

Oplevelser med 25% rabat i dag:

Forkælelse og spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad (hele 960 kr. i rabat på 1 overnatning for 2 personer)*: Jeg var der sidste år, og JA det var bare præcist så lækkert som jeg havde håbet på. Ikke mindst i december måned så hvis du kan nå en tur inden jul, er det heller ikke noget, jeg fraråder!;)

 Ansigtsbehandling og tempelmassage hos Ni’mat*: En anden mulighed, hvis Sverige og Ystad ikke er sagen.

Hot Coconut Kropsbehandling hos Arndal* med økologiske råvarer. Åhr det lyder virkelig virkelig lækkert!

Madkurser – og oplevelser 

Kokkeskole hos Kokkeriet (spar 450 kr.)*: I 2019 fik jeg mulighed for at smage Kokkeriets 100% veganske menu, og det var virkelig spændende. En kokkeskole tror jeg ikke ligefrem er mindre fedt.

Pizzakursus hos Meyers Madhus*: Jeg fik en tur til Meyers madlavningskursus i fødselsdagsgave af Maria fra Vanløse Blues. Vi lavede bao, og det var virkelig fedt. Vi talte om at pizzakursus skulle være næste oplevelse.

Den her ønskede jeg mig også sidste år; Vildmarksgourmet i Mols Bjerge* 

Og denne; Gourmetophold på moderne og bæredygtige Kragerup Gods* 

Og så er jeg i mellemtiden blevet vild med GLAMPING. Og denne glamping på sjælland med luksustelt og dobbeltseng* frister mig virkelig!

De søde oplevelser 

Karamelsmagning hos Karamelleriet*: Karamelleriet har nok lavet årets flotteste julekalender. Jeg fik den af min søde ven Morten til bogreceptionen – og er nu for alvor blevet fan af deres ting.

Flødebollekursus hos Social Foodies*: Et sted med en god sag i Afrika. Har været der engang, og det var hylemorsomt og smager så godt. Gør det gerne igen. På Yelp kårede vi i øvrigt dem til at have byens bedste flødebolle!

Eller hvad med bare chokolade? Chokoladekursus* eller… den avancerede: macaron-kursus

Og så kan man jo lige skylle det søde ned med Baristakursus hos The Coffee Collective* (eller La Cabra* for det jyske publikum): Byens bedste, ansvarlige kaffe. Den vil jeg godt prøve at lave!

Sådan får du rabatten:

få 25% rabat på alle oplevelserne med koden BF19

God fornøjelse!;)

julegaver_oplevelser

LÆS OGSÅ: Julegaver: 10 holdbare og mindeværdige

————————————————————————————————————————————————————

Følg også med på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment