JULEGAVER. Hvordan har vi det nu med dem? Jeg tror måske 2019 har været et rekordår for mig ift. forbrug. Altså jeg har slået (personlig) rekord i minus forbrug. Og det føles da faktisk egentlig ret rart! Men jeg må indrømme, at der nu også begynder at være ting, jeg virkelig mangler, og at jeg her sidst på året kan mærke, at jeg har brug for sådan nogle helt basisting og nogle flere oplevelser (som ikke inkluderer en computer) og noget ekstra pleje og selvforkælelse. Derfor  har jeg faktisk let ved at nedskrive mine julegaver i år. Fordi jeg rent faktisk føler, jeg har brug for dem!
SÅ. Jeg tænkte jeg lige ville dele dem herinde. Måske du kunne blive inspireret?

10 holdbare og mindeværdige Julegaver:

GLAMPING og andre oplevelser!

1. De fedeste øjeblikke jeg havde her i 2019 rimer på alle måder på glamping. Jeg er vildt med at man kan gøre noget så dejligt som at tilbringe tid i naturen liiiiidt (meget) mere eksklusivt … Sidste år var det Naturbyn, og i år blev jeg især imponeret over turen til Sydnorge og Treetop Fiddan, som jeg kommer til at skrive mere om herinde snart. Næste gang gad jeg virkelig godt prøve Treehotel i Lapland.

2. MEN man behøver jo ikke tage til andre lande for at prøve det af. Så jeg ønsker mig en tur til glamping på sjælland med luksustelt og dobbeltseng (reklamelink) – ingen dåsemad eller flade luftmadrasser, men med morgenmad, comfort og stadig lige midt i de grønne omgivelser. Generelt flere oplevelser i fine Danmark. Som da vi var på Strandhotellet Blokhus  i sommerferien.

3. Og så kunne det være fedt med en ny hobby i julegave! 😉 Noget der får mig væk fra skærmen og gør at man kan koble 100% af. Det kunne være et tegnekursus,  SUP-kursus -sommer 2020 goals (reklamelink) eller et yoga retreat.

Spiselige julegaver og udstyr

4. Keramik fra Julie Damhus. Jeg har haft crush på MEGET forskelligt nordisk keramik de sidste par år – jeg bliver møg hurtigt fascineret af nyt dansk håndværk, men NU tror jeg altså, at klokkerne ringer ift. hvad der skal erstatte de knuste (ups!) Royal Copenhagen-kopper. Jeg købte to af disse brune/sennepsfarvede skønheder for et par uger siden, og nu er jeg ret sikker på, at den serie skal være keramikkEN herhjemme. Med skåle og tallerkner til alt alt hvad dertil hører. Det er virkelig tiltrængt herhjemme!

5. Endnu flere oplevelser. Men af den spiselige slags! Chokoladekursus eller macaron-kursus (reklamelink). Jeg var også til et superfedt kursus hos Meyers her i sensommeren, hvor vi lærte at lave alt for lækre (veganske) taiwanesiske baos. Næste gang kunne det være sjovt at prøve persisk eller sydamerikansk.

6. VAFFELJERN. Hvordan skal man lave vafler til aftensmad uden et vaffeljern? Og bare generelt være vaffeldronning uden et ordentligt vaffeljern? Mit vaffeljern som har været daglig prøveklud for kommende kogebog i et HALVT år, leveret vafler til nærmest et måltid hver dag samt til diverse events lige fra bogforum til Instagram workshops  er ved at være slidt fuldstændig op! Jeg skal have PRÆCIST det samme igen; Tefal Snack Collection- det BEDSTE. (reklamelink)…. ALLE burde have sådan et! (…. jeg har skrevet meget mere om hvorfor lige her).

julegaver og oplevelser 2019. Bl.a. glamping og ture til tree top fiddan - luksus træhytte i NorgeSkønhed og naturlig pleje

7. Jeg er ligesom så mange andre helt vild med produkter fra Rudolph care. De er jo i den noget dyrere ende, men det gør dem også til den perfekte julegave og forkælelse, som samtidig er udviklet OG produceret i Danmark med bæredygtige og økologiske ingredienser. Jeg er STOR fan af denne Acai Facial Scrub Mask (reklamelink), som jeg har givet nærmest 2/3 kvinder jeg kender i fødselsdagsgave eller værtsgave. Den er helt igennem genial. Et produkt som, man rent faktisk føler, gør en forskel for huden. Parfumen fra Rudolph Care er også rigtig god og naturlig, men desværre holder den ikke så længe.  Det gør til gengæld:

8. Parfumer fra CLEAN – særligt Rain-duften – mmmmh! (reklamelink) – som alle er baseret på friske, rene ingredienser af rigtig god kvalitet.

9. Smykker som er enkle, tidsløse og af ordentlig kvalitet. Det er så nemt at falde i 10 for 50 kr. smykketricket i H&M, men hvor bliver man glad når man ikke falder i den fælde, men i stedet ønsker sig noget rigtig fint i stedet. Jane Kønig har i øjeblikket virkelig mange fine ringe (disse/denne her er jeg især vild med), og armbånd. (reklamelink). Jeg går faktisk aldrig med mange smykker, men jeg prøver at vænne mig til det. Ikke mindst fordi jeg bruger mine hænder meget i mit arbejde – både på Instagram og når jeg holder workshops.

recycle - cykel af nespresso-kapsler

10. EN CYKEL! Ej jeg siger dig, den Raleigh, jeg har, er såååå slidt, at den siger lyde, som jeg aldrig havde troet, en cykel kunne sige. Og gearet kan på ingen måde følge med rundt, når man er i 3. Det er ikke kønt, skal jeg sige! Nogen tips til, hvilken jeg skal investere i i stedet? Måske den Nespresso-cykel som jeg forelskede mig i for nogle måneder siden?

EKSTRA: Og så til sidst kommer det selvfølgelig: EKSTRA-og-ekstra-vigtig-ønsket: et regnskovscertifikat. Her kan du være med til at bevare et stykke af Nicaraguas fantastiske regnskov. 💚

Læs også: 12 bæredygtige gaveideer til ham og hende

Følg også med på Instagram: @copenhagenbyme, hvor jeg deler hverdagsøjeblikke flere gange dagligt!

julegaver-2020-2019. Skønhed, oplevelser, spiselige gaver til jul og udstyr

Write A Comment