Vafler til aftensmad – er det noget, du gør i? Herhjemme sker det virkelig ofte, som I jo nok har bemærket (ligesom det ofte sker til morgenmad, frokost og kagetid også ;o)). Jeg har delt en del vaffelopskrifter herinde efterhånden. De fleste ligger under “vafler” i bloggens opskriftindex, og jeg lover at der er mange flere på vej!

Derudover vil jeg også begynde at samle op på nogle af de gamle opskrifter, så I forhåbentligt kan danne jer et bedre overblik. På denne søndag har jeg valgt at emnet skal være ideer til vegetariske vafler til aftensmad. Nogle af jer måske fejrer kødfri mandag, spiser lidt mindre kød efter kødorgiet i december. Eller er som jeg flexitarer, der spiser kød ved specielle lejligheder, og foretrækker det gode lokale, danske af slagsen – fyldt med kvalitet.

Der er lidt for enhver smag; til dig der har tømmermænd, er i det eksotiske humør eller har lyst til en masse grøntsager. Fælles for alle retterne er, at de er fyldt med gode sager;)

KØB OGSÅ MIN KOGEBOG: VIDUNDERLIGE VAFLER HER 

Sunde vafler til aftensmad på en gedeostsalat i stedet for brød. Med ruccola frysetørrede hindbær og balsamico

5 vafler til aftensmad:

Salade de Chèvre (aka gedeostsalat) med vafler

Ny og spændende måde at lave gedeostsalat på, hvor du faktisk kan få både “brød” og masser af ost med super god samvittighed!

Libanesiske madvafler med halloumi, avokado og hummus

En hel fantastisk libanesisk “halloumi-pizza” – inspireret af fineste Mahalle på Nørrebro.

Buddha bowls med gomadressing og vafler 

En regnbue bowl af alverdens lækre grøntsager toppet med vafler. Kan det blive bedre? Når man først har lavet sådan en “bowl” en gang, kan man meget hurtigt gå hen og blive afhængig!

Sprøde vaffeltoasts ala Joe and the Juice

Til en stille og rolig aften hvor kun toast og comfort food giver mening!

Vaffelbruschetta med gedeost, tomat, løg og basilikum

En let aftensmad eller den perfekte forret til et større selskab.

Vafler til dessert? find opskrift på bananvafler her

Sunde vafler med hummus, halloumi, avokado og granatæble

Write A Comment