Vil DU udvikle og sælge dine produkter online?

Lær det på vores nye challenge d. 18.-20. maj.  Det koster kun din e-mail!  Men først vil jeg lige fortælle dig lidt mere om, hvad det går ud på og hvem “vi” er…

De seneste par år har jeg hjulpet over 300 virksomheder og brands med at vækste deres profiler på særligt Instagram. Og det vil jeg stadig gøre fremover. MEN jeg har også fået mange henvendelser fra personer og virksomheder som er sultne efter MERE. Som vil udvikle deres brand og forretning og få flere online produkter på hylderne.⁠⠀

Og Corona-krisen har bestemt ikke gjort efterspørgslen mindre. Den har nemlig lært os, hvor afhængige vi er af vores online forretning, og hvordan vi bliver NØDT TIL at have et online produkt, hvis vi vil fremtidssikre vores brands og virksomheder. ⁠

Derfor har jeg allieret mig med den dygtige forretningsudviklingskonsulent og serie-iværksætter Stine Hemmer-Havnsgaard, som de sidste 20 år har udviklet og implementeret forretningsideer – både i sine egne virksomheder og for andre. ⁠⠀

Og vi kan nu invitere dig til den bedste kickstart:⁠⠀

3 DAGES UDFORDRING. : SUCCES MED ONLINE PRODUKTER / sælg dine produkter online! 💡💃

sælg din produkter onlineVores udfordring starter PÅ TIRSDAG d. 19. maj kl. 08.00. Den koster ikke en rød reje, kun tilmelding med e-mail og varer i 3 dage. Du skal bruge max 10-15 minutter om dagen på at blive meget klogere på, hvordan du kommer i gang med dit nye/næste online produkt.

Du kan sikre en plads via linket lige her!! 

Vi lærer dig:

  • Hvilke online produkter DU har potentiale for at få succes med
  • Hvad du kan tjene penge på NU uden at have en stor pengetank,
  • Samt hvordan du kombinerer fysiske og online produkter, så de begge går som varmt brød!

Kender du nogen, som også er interesseret i at få en større og bedre online forretning? Så håber vi, at du vil dele denne unikke mulighed med dem, og at du generelt vil være med til at sprede budskabet blandt privatpersoner og virksomheder – ikke mindst iværksættere og selvstændige som har haft det ekstra hårdt de seneste måneder!

VI GLÆDER OS!!

sælg produkter online

Write A Comment