Morgenmad på Heartland

skaermbillede-2019-06-05-kl-15-16-21

Heartland Festival DU GJORDE DET IGEN!  Det var nu mit 2. år få Danmarks ukronede Instagram-festival nr. 1 (Danmarks klart mest smukke, lokale og grønne festival).

Selvom jeg var på Heartland festival som del af et reklame-samarbejde med ASKO og Heartland Festival, er dette blogindlæg ikke noget jeg er blevet betalt for at skrive. Men med så mange gode billeder og en dejlig oplevelse, kan man jo ikke lade være med at dele lidt tekst og masser af billeder herinde fra de dejlige øjeblikke ved Egeskov Slot i sidste uge. Og så håber jeg da, du får lyst til at tage afsted næste år, hvis du ikke allerede har været afsted.

Mad events til Heartland

Okay denne gang var det en lidt vådere fornemmelse end sidste år – ikke mindst om torsdagen hvor jeg med min seje +1 Danica og en mindre gruppe instagrammere dukkede op på festivalen inden alle andre. Ret magisk at få lov til at opnå den mennesketomme plads op – selv i regn. Vi startede med at blive introduceret til ASKOs produkter over lidt morgenmad. ASKO sponsorerer Tasteland Scenen, som er der hvor kreative og bæredygtige madiværksættere får lov til at folde sig ud. Som iværksætter mærker man hurtigt, hvordan støtte er altafgørende hvis ens ideer skal føres ud i livet. Derfor sagde jeg med det samme JA TAK til at vise frem på Instagram, hvad ASKOS rolle er i festivalen. Ikke nok med at de er med til at støtte Tasteland scenen og sørge for, at de bæredygtige events kan fortsætte, de laver også nogle sindssygt fede produkter. Jeg blev bl.a. varm på (høhø) deres dampovne, som sikrer, at maden holder længere på vitaminer og næringsstoffer og dermed bliver sundere. Det fik mig lige til at sende en kærlig tanke til min egen ovn, som pt. desværre ikke er helt af samme kvalitet.

Lokal vin og cider til Heartland

Hygge med Danica Chloe og Sus Living

Drikkevarer og mad på Heartland Festival

Men OKAY, regn krævede lidt ekstra glas dansk cider og solbærvin, og jeg blev( igen i år) især imponeret over Grands Vin, som laver den lækreste vin på danske bær i Aarhus. Så den købte jeg mig fattig i sammen med Danica og Sus og hendes mand (som dog var i bil og derfor ikke på den store vin-vogn). Derudover smagte vi drinks lavet på kombucha og Nohrlunds cocktails. Allerede i drikkevare-udvalget fornemmer man, hvordan Heartland adskiller sig fra mange andre events. Da sulten meldte sig fik jeg også den lækreste biodynamiske thai ret fra Birkemosegaard og torsdag aften var vi til et event med Gastrofyn, hvor jeg fik en af de lækreste retter længe: morkler med jomfruhummer. Hold.nu.op! De her madevents er noget af det FEDESTE ved festivallen. Sidste år var jeg både til Gourmensch og Stedssans in the woods, og det var også bare de bedste øjeblikke, hvor man fik nye venner, hvilket jeg også sjældent har fået på festivaller.

bar i skoven til Heartland

Selvom det regnede en del ift. sidste år synes jeg kun Heartland rent indholdsmæssigt er blevet endnu federe. Med den her grønne skovbar, masser af lys og lamper, endnu mere stilede telte, kunstinstallation ala Henrik Vibskov (badedyrs “svanen” foran slottet forstår jeg dog ikke helt) og intet mindre end et SMINKERUM i camping-området.

Egeskov slot og svanen

Trods regn bakkede folk alligevel op om festivalen og både fredag og lørdag blev vejret noget bedre. Jeg håber, folk bliver ved med at trodse regnen og komme afsted, for festivalen fortjener AL mulig opbakning. Den er helt unik og ganske enkelt fremragende.

Vi ses  igen næste år!☀️

Tasteland scenen Heartland

Læs også: Burger og fritter en 1/2 time INDEN NOMA?

Write A Comment