UUUH! Har du mon set det? Jeg har lavet en gratis mini-serie om Instagram stories. A-L-T tyder på, at stories bliver det format der kommer til at overtage newsfeedet fremover og blive fremtidEN. Så det er med at kender alle mulighederne og udfordringerne, ik’?

12 Comments

 1. Rigtig fin video – jeg glæder mig til at se de næste 🙂

  Jeg deler læseoplevelser, boganbefalinger og glimt fra livet som en stor-læsende mor og skofanatiker – og jeg hedder bookwormscloset

  • Camilla Reply

   Tusind tak! Håber du fik set resten? Og dejligt fokus du har. Og dit navn er også bare spot on!;)

 2. Spændende emne, glæder mig til at lære meget mere!
  Jeg har en profil på Instagram, sewknitty, hvor jeg deler billeder af min glæde for at sy og strikke.

  • Camilla Reply

   Hej Nanna, tusind tak. Det er jeg glad for at høre! Og sikke et fedt navn og dejligt klart fokus. Jeg var lige inde og kigge (og smide et par likes) – det ser rigtig fint ud og jeg kan klart se din røde tråd på profilen. 😉

   Kh Camilla.

  • Camilla Reply

   Hej Maja, hvor dejligt at høre. Har du set hele serien? Ellers må du sige til, hvis jeg skal sende dig link til dem alle 😉

   Kh. Camilla.

 3. Hej Camilla,
  Jeg har lige fundet din profil og hjemmeside. Hvordan finder jeg fortsættelsen til video-klippet?
  Min Instagram hedder @karinahou ✨
  De Bedste Hilsner Karina

 4. hej Camilla. Jeg er for nylig gået i gang på instagram som idaferlov, og har haft god nytte af dine gode råd og tips. Lige nu bøvler jeg med highligts – som jeg ikke få vist for andre end nære venner . Al begyndelse er svær og jeg skal heldigvis ikke leve af det 🙂
  Jeg vil gerne vise hvordan jeg lever mit liv, med en accept af at ikke alt behøver at være perfekt – det vigtigste er at man har det godt. Og så brænder mit hjerte for bæredygtighed, og hvis mine gode råd bare fanger et par stykker, er vi nået lidt længere. Slutteligt er jeg en gør det selv nørd, og elsker at frembringe nyt af gammelt.

  Ida

  • Camilla Reply

   Hej Ida,

   Tak for din besked – og hvor dejligt at høre!! Det lyder som en virkelig spændende profil du har gang i Sig til hvis du vil høre mere om mine Instagram kurser, hvor du kan nørde det hele endnu mere. I så fald skriver du bare her eller på camilla@cphagency.dk 😉

   Rigtig god arbejdslyst!!

   Kh Camilla.

Write A Comment