bæredygtigt kontor og nyheder til foråret 2019

/ Indeholder reklame for Ellos /

Er det ikke ved at være tid til endnu en omgang bæredygtige nyheder her på bloggen? Og lidt favoritter til hjemmekontoret naturligvis. 2019 er for mig begyndt med det, jeg lovede at skrue lidt ned for i 2018; nemlig for mange stramme deadlines og sene nattetimer foran computeren. Fluks efter juleferien satte jeg en stram deadline for produktionen af mit nye online kursus. Og der beviste jeg så samtidig, at de der aftener med koffeinfri kaffe og masser af chokolade, IKKE er væk, blot fordi raketterne fløj fra jorden i ’18 og landede i himlen i ’19!

Januar = Tid til omtanke og selvforkælelse!

Meeeeen jeg er også begyndt at skrue lidt ned for ambitionerne om, at alt skal ske nu og her, gøre flere unyttige ting (typen der først lytter til dronningen når det er over 1 år siden) og være lidt mere loose i de mange arbejdstimer; prioritere en skønhedsbehandling, tage computeren med over i sofaen og bruge en pude som underlag, måske endda hente dynen, tænde lys af både den elektriske lyskæde-agtige og levende duft-agtige slags – og slukke for de elektroniske medier i god/bedre tid (og endda sat “skærmtid” til på telefonen. Nu skulle det være!)

Da jeg blev spurgt af Ellos, om jeg ville udvælge mine favoritter fra deres nye forårskollektion, var det også nærmest meditation at sidde og tjekke de forskellige ting ud OG samtidig endelig få lært at frilægge billeder via photoshop. YAY! Jeg er meget (positivt) overrasket over den retning, Ellos bevæger sig i – og den stigende fokus på bæredygtighed og ordentlige produkter inde i webshoppen. Først og fremmest deres store udvalg af økologisk sengetøj, som ellers har været svært at opdrive. Mine favoritter (og nye photoshop-skills ;)) blandt nyhederne kommer her:

Bæredygtige nyheder og favoritter til hjemmekontoret:

bæredygtige nyheder og favoritter til hjemmekontoret som selvstændig

/ 1. Sengetøj af økologisk bomuld / 2. Fine miljøvenlige gaveposer som kan bruges igen og igen / 3. naturligt, økologisk håndsæbe fra Grown Alchemist / 4. Solcellelanterne til altanen / 5.  Eden vase / 6. Lampen som jeg har ledt efter i 100 år! / 7. Puder  af ansvarligt produceret bomuld

Sengetøj af økologisk bomuld

Please JA! Det er så skønt at se det store udvalg af økologisk sengetøj (hold øje med “a better choice” mærkatet), som jeg for bare et år siden havde vildt svært ved at finde i en forholdsvis pæn udgave. Det her er pænt OG  lavet af økologisk materiale, dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO) OG fremstillet med mindre miljøpåvirkning end konventionelle materialer.  Jeg har altid været meget klassisk i mit valg af sengetøj; hvid, sort, sort hvide striber eller prikker, hvis det skal være RÆDI’ vildt, men den der havregule “Juliette” er begyndt at vokse på mig, og så tænker jeg: måske kunne sådan en farve med knald på få mig op om morgenen … sådan LIDT hurtigere i den her kolde tid?

2. 2019 må blive året hvor vi er klar til at pakke gaver ind i fine gaveposer lavet i hør, som kan gemmes og bruges igen og igen. Hvorfor ser jeg først dem nu og ikke FØR jul? Jeg har faktisk aldrig set en så fin og enkel løsning som de her og så i kanelbrun. Den farve holder heldigvis stadig, selvom vi har passeret julehalløjet.

Naturligt, økologisk håndsæbe fra Grown Alchemist

…drømmer jeg lidt om at teste. Man ved, man har passeret de 30, når man oftere studerer forskellige slags håndsæber end outfits på nettet, haha! Ej findes der noget bedre end at vaske sine hænder i noget ordenligt, naturligt og virkelig velduftende? ÅH! <3

4. Er det for tidligt at glæde sig, til man igen skal sidde under tæppet på altanen og overveje hvilke krydderurter og blomster, der i år skal pryde og peppe salaterne op hele sommeren? Hmmm. Jeg kunne jo starte med at anskaffe mig en solcellelanterne og så skabe lidt mere lys end blot lyskæden på altanen. Så kan man da altid kigge UD på den fra stuen, til vejret er mildere. Hyggelig og ret så miljøvenlig!

5. Skøn vase til tørrede blomster som kan holde sig pæne i evigheder

LÆS OGSÅ: 3 VANER JEG VIL ÆNDRE DETTE EFTERÅR!

LAMPEN

….som jeg har gransket samtlige loppemarkeder for og flere gange har stået at overveje at betale et svimlende beløb for, men alligevel ikke kunne få mig til, findes nu her hos Ellos med rabat til kun 479 kr. i en meget meget flot version!!! Jeg trænger til bedre lys i både stuen, hvor jeg arbejder (her er det klart vigtigst) og soveværelset, så jeg for alvor kan få mit nytårsfortsæt om at læse flere bøger inden sengetid til at holde.

7. Som nævnt har jeg haft et par gode stunder i sofaen det sidste stykke tid. Der er nogle dage, hvor et par timers arbejde under tæppet med en pude i skødet, som computeren kan stå på, føles som det eneste rigtige. Puden Thelma i kakigrøn er dyrket af ansvarligt produceret bomuld og vil passe perfekt i min sofa sammen med pink og gråt.

Dragonfly-puden er også bare så smuk og fås også i den fine gule farve med unikt print og er Oeko-Tex® certificeret.

Men please få 100% økologiske pyntepuder også. Det ville være sejt!!

Der er mange andre spændende nyheder hos Ellos i øjeblikket og mange er endda sat ned – også de mange fine bæredygtige sengesæt.

SE HELE UDVALGET HER!

Hvad er dine favoritter i øjeblikket? Måske til hjemmekontoret? Eller nogle bæredygtige nyheder jeg ikke må misse? Del endelig i kommentarfeltet!;)

Write A Comment