Hashtags ER en rigtig god måde at nå ud til mange flere på! Opslag med mindst et hashtag får i gennemsnit 12,6% mere engagement end dem uden hashtags.

Og hvis du så ovenikøbet lærer at vælge de RIGTIGE hashtags, så kan det stikke helt af. Altså på den gode måde! Du vil nå ud til din kernemålgruppe, du vil få en langt større rækkevidde på dine opslag og langt bedre chance for at gå viralt.

Så f.eks. lige dette eksempel fra Simone Holmer @holmerhome, som var med på mit efterårshold på Instagram Akademiet. Simone har netop opnået en vild udvikling. Nemlig en rækkevidde der er gået fra 1445 eksponeringer til 7945 eksponeringer på bare ét billede!

23 hashtags og Simone nåede ud til 6723. Helt organisk!

Magien skete, efter hun begyndte at vælge sine hashtags ordentligt og bruge dem mere strategisk. Se bare før og efter her:

bedste hashtags på Instagram

Simone skriver sådan her: “I modul 2 lærer vi om vigtigheden af hashtags, og det har jeg virkelig prøvet at tage til mig over de sidste 14 dage. Jeg har taget 2 screenprints af rækkevidden på 2 forskellige billeder. Det første er små 3 uger gammelt, og der har jeg blot copy-pastet hashtags ind fra et dokument fra min telefon. De hashtags er brugt på samtlige billeder flere dage i træk + lidt nye. Det andet er 1,5 døgn gammelt, og her har jeg brugt min research på hashtags uden Copy-paste.

Forskellen på eksponeringen (især på hashtags) og likes taler vist for sig selv. wink+1

Og det må man sige, den gør. Hele 6573 profiler fandt frem til hendes opslag alene på grund af hashtags. 23 magiske hashtags. Læg dertil at 88% af besøgene kommer fra folk, som ikke fulgte Simones profil i forvejen. 100% organisk!

Sådan finder du de 23 bedste hashtags til din Instagram

Mailen fra i mandags om Simones brug af hashtags har givet stof til eftertanke rundt omkring, og min indbakke har været fyldt op med nysgerrige kommentarer og gode spørgsmål. Jeg er endda blevet stoppet på gaden og spurgt, “om jeg mon kunne røbe, hvad det var for nogle hashtags, som Simone brugte? Om ikke jeg kunne afsløre “de magiske 23”? smile

Det kunne jeg i princippet godt. Men sandheden er dog det modsatte af, hvad man lige umiddelbart skulle tro. Nemlig at hvad der virker allerbedst for Simone, ikke virker på samme måde for dig. Du har nemlig dine helt egne “magiske 23” , som passer allerbedst til dit brand. Dem skal du finde frem til.

Og jeg kan hjælpe dig! Med en hashtag research og metode, som du kan gå igennem step for step. Retningslinjer der nemt og enkelt lærer dig at vælge bestemte hashtags frem for andre. For så til sidst at lede dig frem til præcist hvilke hashtags, der er de allerbedste for dit brand. Og i din branche.

De bedste hashtags for dig og dit brand er dem:

1. Som tiltrækker din målgruppe frem for dine konkurrenter

2. Som er beskrivende ift. det indhold du deler og den branche, du opererer indenfor

3. Som er konkrete og relevante

4. Som ikke er brugt for mange gange, men heller ikke for få gange

5. Som virker på alle billeder i dit feed

Tilmeld dig mit dybdegående Instagram kursus: Instagram Akademiet ligesom +1000 andre her!

sådan vælger du hashtags på instagram

GRATIS GUIDE + NYHEDSBREV OM INSTAGRAM

JEG HAR LAVET EN GRATIS GUIDE “5 GODE VANER TIL INSTAGRAM – DAGLIGT!”. FIND DEN LIGE HER!

Det eneste, du skal gøre, er at skrive, hvilken mail jeg skal sende dit downlad-link til. Hermed skriver du dig samtidig op til at modtage mit nyhedsbrev. Og fluks derefter lander guiden i din indbakke.

2 Comments

  1. Ach din gratis guide er ikke på linket 🙁 (vil gerne have den og tænker at du gerne vil fikse et link der ikke funker)

    • Camilla Reply

      Hej, og tak for din besked. 😉 Jeg har lige testet linket, og det virker altså fint. Klikker du på FIND DEN LIGE HER!?

      Mange hilsner Camilla.

Write A Comment