Store nyheder endnu engang på min arbejdsfront. Måske husker du, da jeg i 2016 fik det største chok og pludselig mistede mit job fra den ene dag til den anden? Da jeg besluttede at gå selvstændig? Og endelig da jeg erkendte, at det måske var for tidligt at sige farvel til det faste job og den økonomisk sikkerhed?

Well. Situationen er den, at jeg nu er gået 100% selvstændig…. Igen!

Sååååe… Afsted med mig direkte tilbage på den vakkelvorne cykel – ud på glatisen.

Jeg har sagt op!

Jeg har sagt mit (deltids)job op som Head of Social i Klix Kommunikation. Et job med faste kunder, rigtig dejlige og positive kolleger, den hyggeligste stemning og alle de andre lækre og trygge rammer.

Og hvorfor så det?

Jo, grunden kan måske virke en smule selvmodsigende: en kombination af for meget kaos og rastløshed. På én og samme tid.

Kaos fordi det der med at skulle arbejde et sted på deltid og samtidig få sin egen biks til at køre, kan være meget forvirrende. Da jeg sidste år fik jobbet, var der efter en lang stressende periode okay meget ro på. Jeg havde lige lavet min kogebog Vidunderlige Vafler færdig og troede, jeg lige skulle have nogle lidt mere stille år. Jaja, dream on!
For sådan går det åbenbart sjældent i mit liv, hehe!

Pludselig blev der en del af se til med vaffelfeber i Go’ Morgen Danmark og Natholdet. Og så kastede jeg mig ud i projekt Instagram kursus, som var en vildt krævende proces. Og at skulle få sin egen forretningsplan til at flaske sig og samtidig være til stede på et andet kontor 2 gange om ugen og sætte alt på standby i det tidsrum kan hurtigt blive lige spændende nok. Når man er til stede for mange steder, er man til sidst til stede ingen steder.

6 timer i flow..

Rastløsheden kom, fordi jeg kan mærke, at jeg har en idé og en følelse i mig, som bare presser på for at komme ud. Det har længe været noget udefinerbart, men jeg synes det bliver mere og mere tydeligt for mig, hvad det er, der er ved at forme sig. Og jeg tror Instagram kurset på en eller anden måde for alvor fik mig til at se det.

Fordi det at kunne rådgive, undervise og hele tiden erhverve mig ny viden føles helt ekstremt fedt. Det mærkede jeg også, da jeg for nogle uger siden holdt en 6 timers workshop i Instagram i Dansk Journalistforbund. Timerne fløj afsted og jeg var 100% i flow. Så jeg skal finde en måde, hvor jeg kan have det sådan i flere timer af døgnet – og få skabt en virksomhed omkring strategi/rådgivning og undervisning.

HELDIGVIS har jeg stadig det allerbedste forhold til alle de søde mennesker inde hos Klix Kommunikation, og vi har snakket om at jeg stadig skal være tilknyttet som ekstern konsulent. Det er jeg simpelthen så glad for, og det gjorde det hele meget nemmere, fordi vi så stadig forhåbentligt skal arbejde sammen fremover.

Og så optager jeg også stadig podcast derinde hver 2. uge. Ekstra lille bonus!

Hva’ så nu?

Den næste tid skal jeg arbejde på et nyt kursus, som jeg afslører mere om herinde snart. Derudover rådgiver jeg Maria fra Vanløse Blues – en forretning som virkelig er i udvikling, og jeg rådgiver i Instagram og influencer marketing. Her i december for Red Barnet, som jeg hjælper med at finde ambassadører for deres julekampagne. Læs mere om det smukke arbejde de gør lige her.

Jeg tror egentlig ikke på, at man enten er iværksætter eller lønmodtager af natur. Eller at det ene nødvendigvis er bedre end det andet. Begge ting har fungeret godt for mig tidligere, og det er slet ikke utænkeligt, at jeg en dag søger mod et fast job igen i en lille eller kæmpestor virksomhed. Alt er muligt, og jeg tror generelt ikke på, at vi som mennesker er “enten/eller”...

Men jeg har de sidste måneder mærket ekstra godt efter i maven, og lige nu er jeg et sted, hvor jeg har brug for at sætte ting i gang, for at fokusere og for at få mine ideer ud at leve. Mens jeg kan, vil og tør! Alt andet ville være et bedrag mod mig selv.

Men jeg har lært meget siden sidst. Og denne gang står jeg med en endnu mere fokuseret forretningsplan end sidst.

Wish me luck! 😉

jeg har sagt opBillede fra en dejlig sensommerdag taget af Thorbjørn Kühl.

Write A Comment