Som den trofaste læser af bloggen ved, så elsker jeg morgenmøder. Eftermiddagsmøder er ikke noget jeg foretrækker, frokostmøder kan være så fint. Men MORGENMØDER. Jamen altså hvor holder jeg inderligt meget af dem!

Følelsen af at cykle afsted mens byen langsomt får gabt færdigt. Den der sindssygt hyggelige stemning der breder sig over de små cafeer i halvmørket, mens kaffemaskinen brager derudaf, avisen skimtes, og dagens første valg skal træffes; americano eller latte? Fancy avokado eller bolle med smør?

Tirsdag morgen havde jeg morgenmøde med Annesofie, som arbejder hos en af mine yndlings samarbejdspartnere Yaneeda.com. Hun er et madøre som mig (og har i øvrigt en kogebog på trapperne), så morgenmøde inkl. morgenmad lå ligesom i kortene. Jeg så til min store begejstring, at det nye bowl-sted i indre by; Bowl 37 åbner allerede kl. 8. (Cafe til tidligt morgenmøde i Kbh kan jo være lidt af en udfordring). Da vi skulle mødes 8.30, og det er tæt på hendes kontor, kunne det ikke være mere perfekt! Bowl 37 har tidligere huset en avokado-café ala The Union Kitchen, men nu er der så skruet ned for avokado-faktor og op for BOWLS. Dvs. Instagram-faktoren er altså intakt. 😉

Acai bowl og sund vegansk morgenmad i København

Sund vegansk morgenmad hos Bowl 37

Konceptet er  smoothie bowls / acai bowls – altså blendede frugt lavet til en cremet smoothies, som så toppes med müsli og bær. Da jeg først skimtede menukortet hjemmefra, var min første tanke, at der var (lidt for) meget eksotisk frugt såsom mango, acai, passionsfrugt mm. Og meget få lokale råvarer.

Jeg valgte den, der hedder Acai med acai, jordbær & granatæble. Det samme gjorde Annesofie. Derudover fik vi hhv. Americano og latte. De har alverdens mælkevarianter og plantemælk.

Vi satte os i det fine vindue, hvor man kunne kigge ud på gaden og have plads til både computer, kaffe og morgenmad. Kort sagt det bedste setup til et vellykket morgenmøde!!

Sund morgenmad til morgenmøde i København, indre by

fine, hyggelige omgivelser og en lille bøn(ne)

Min første tanke, da bowlen kom, var “ØJ, det er koldt”. På netop en dag som i går, hvor frysegraderne har meldt sin ankomst (igen), var det ikke just, hvad jeg hungrede efter. Men efter at have givet det en chance og vænnet mig til temperaturen, måtte jeg erkende, at den smagte helt vildt godt. Virkelig cremet, med masser af smag, og müslien var også bare sindssygt god og velsmagende. Kaffen var også rigtig god (fra Copenhagen Coffee Lab) – og blev serveret i de smukkeste kopper.

Det kunne være genialt, hvis de ville eksperimentere med en bowl, der er lidt mere lokal og indeholder lidt flere grøntsager. Jeg har også set, at de har tilføjet en varm bowl med bl.a. kål, tomater, edamame, avokado (lidt avokado-vibes er der tilbage på stedet) og gomadressing. Den skal jeg klart forbi og teste en dag. Og så lyder den bowlen “espresso” med banan og kaffebønner også bare som en drønlækker fætter. Servicen var i øvrigt rigtig god og rar. Jeg fik lov til at låne en oplader til telefonen, som jeg havde glemt, da jeg åbenbart gik i søvne derhjemme..

Alt i alt et rigtig hyggeligt nyt sted til et (tidligt) morgenmøde i indre København.

Bowl 37

Grønnegade 37, kld, 1107 København
Tirsdag – fredag: 8.00-16.00
Lørdag + søndag: 9.00-16.00

vegansk mad morgenmad i indre København

Bowl 37: morgenmad i indre København

Læs også: Brunch på Nimb – hygge eller hype?

Write A Comment