Det er jo for vildt! 3. afsnit af vores nye podcast “INFLUENCER” om influencer marketing er nu ude. Som en bekendt skrev til mig den anden dag, “man kan jo slet ikke nå at høre dem med den fart, I får dem produceret i. 🙂 Se, det er da en meget interessant feedback.

Det nye og 3. afsnit er meget konkret og “hands on”. Det handler om det gode influencer marketing samarbejde fra A til Z. Altså hvad man gør som enten influent eller virksomhed fra start til slut. Hvordan skriver man et godt pitch, forventningsafstemmer, og laver en ordentlig kontrakt, hvor der tages højde for markedsføringsloven? Og hvordan laver man det gode indhold, deler det så det kommer ud til flest muligt? Og endeligt: hvordan laver man den bedste opfølgning?

Her er nogle af de ting, vi kommer igennem:

– Den indledende kontakt / pitch
– PR eller marketing? 
– Forventningsafstemning 
– Den endelige aftale + kontrakt
– Det gode indhold
– Få kampagnen ud over kanten 
– Opfølgning

Under alle punkterne har vi taget højde for, hvordan det er for både den ene og den anden part. Altså influenten og virksomheden / bureauet eller hvem der nu står for virksomhedens PR/marketing og kampagner.

Hør det seneste afsnit af vores podcast om influencer marketing:“Influencer” her!

influencer marketing bureau

Tjek også mit ultimative influencer kursus: Influencer Akademiet! 

2 Comments

  1. Hey Camila,
    thanks for sharing this article, i am going to read all your posts
    please also share something more about instagram marketing.

    thanks in advance

Write A Comment