Et par af denne uge/weekends favoritter:

1. Bogen Mammut

Som jeg har fået i gave af min seje Instagram kursist Signe Birkum. Som hun selv har skrevet. Sejt ik’? Den handler om en kvinde i 30’erne, som ikke synes hun kan se sig selv i den klassiske rolle, som samfundet forventer af én i 30’erne. Jeg har kun læst lidt af den, men indtil videre kan jeg allerede kende nogle elementer fra mig selv og  min egen omgangskreds. Det bliver spændende at komme videre med den – forhåbentlig i dag og i morgen. Læs mere om Mammut her.

2. Ingefær/gurkemeje/spirulina shot fra ØkoLyst

Til den virkelig stærke side! Jeg vil sige, man tænker mere, at det er godt for én, end at man sådan rigtig nyder den. Lidt som en sund snaps.

3. Hjemmelavede Træstammer lavet af Vanløse Blues

Find opskrift på hendes blog her.

træstammer opskrift og weekendhygge med Berlingske i sengen

4. Gårsdagens tillæg i Berlingske om 100 kvinder i toppen af Danmark.

Uuuuuh det havde jeg virkelig brug for at købe efter forfærdelig trist og tankevækkende film i Grand torsdag aften: Fahrenheit 11/9. Om forfærdelige Trump og de store problemer i USA – sammenlignet med 30’ernes Tyskland. Pyha, den krævede en stor skål risnuddelsalat og et par glas hvidvin på District Tonkin efterfølgende at sluge.

5. Læbebalsam fra Meraki (modtaget i gave)

(…Som jeg først brugte som håndcreme. Og ikke kunne forstå det aldrig tørrede. Haha!)

6. Nellies Dellies med frysetørrede hindbær

Som jeg har fundet i Netto til 6 kr. og er sødet med stevia. Jeg får sådan bildt mig ind, at det er helt fint som snack. Det skader jo ikke tænderne og sådan. Pyha, send lidt mådehold her!

7. Avokado med ristet rugbrød fra fryseren.

(Perfekt når man har glemt at handle ind)

8. Kaffe.

(Altid kaffe!)

GOD weekend!;)

avokado på rugbrød og Nellies Dellies og hjemmelavede træstammer

Følg min hverdag på Instagram: @Copenhagenbyme

Læs også: Sådan “snyder” jeg mig til mere tid..

Write A Comment