Så fik jeg endelig prøvet den. Den famøse brunch på Nimb. Helt tilbage i april gav jeg min gode veninde en tur i fødselsdagsgave, men det var altså først i søndags d. 18. november, at vi fik tid (/koordineret vores tid) til at komme afsted.

Egentlig ret heldigt tænker jeg, for selvom jeg ikke er, eller har trang til at være, i julestemning endnu, så var der godt nok noget HELT unik over at træde ind i Nimbs fornemme store lokale på netop denne tid. Med stilet oppyntning og en udsigt til det kridhvide snelandskab i Tivoli. WAUW!

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive det, men jeg fik ligesom den her lækre højtidelige brunch-stemning, som man ser i amerikanske rigmandsserier. Og som jeg oplevede det, da vi var på familiebesøg i Qatar, hvor brunch jo er det vildeste. Den måde jeg blevet taget imod på, følelsen af at træde ind i rummet, hvor min veninde forventningsfuldt havde placeret sig i de store behagelige stole… For ikke at tale om øjeblikket, hvor vi for første gang skålede i bobler. Det var altså en virkelig fornem måde at starte en ganske almindelig søndag i november på!

jul i tivoli og Nimb

Brunch på Nimb – klassisk med et twist

Konceptet er skruet sammen på den måde, at der for de 399,-, de koster, dels er en buffet med lidt salater, ost, brød, yoghurt, kager/desserter mm. og så får du nogle varme retter serveret; røræg, bacon, pølser, kimchi og friterede jordskokker. Derudover er der bobler, juice og kaffe ad libitum, mens specialkaffer (cappuccino, latte mm.) er noget, man betaler ekstra for. Egentlig lidt fjollet, når nu man har dette lidt ekstravagante koncept – og i forvejen betaler en stabil pris for oplevelsen, hvis du spørger mig.

brunch på nimb brasserie i tivoli

Vi gik i buffeten, mens de varme retter blev gjort klar, og så fik vi en stempelkande med kaffe og mælk. Søreme om der ikke var havremælk. Lækkert! I buffeten var der lidt, men godt. Jeg valgte noget gravet laks, chiagrød med müsli, en salat med sprøde grønkålschips og hasselnødder og lidt brød.

Det lune ankom, og selvom jeg inden havde forklaret, at jeg ikke behøvede bacon og pølser, og de så ville sætte lidt mindre på bordet til os, kom der virkelig meget. Min veninde kunne ikke selv spise alt det. Kimchi og de friterede jordskokker smagte helt fantastisk og passede godt til salaten mm. fra buffeten. Vi sluttede af med nogle fyldte chokolader, macarons og en chokolademousse med karamel.

dessert / kage til brunch på nimb

Stemningen er (næsten) det hele værd!

Alt i alt synes jeg der var mange gode sager med i brunchen, men lidt mere overraskelse og finurlige input ville have løftet oplevelsen.  F.eks. nogle (flere) lækre salater, dressinger, pesto eller spændende juice-varianter, som jeg indimellem har prøvet til deres almindelige morgenmad. Og så synes jeg, der bør være mulighed for at vælge en vegetarvariant til de varme retter, så man ikke sidder tilbage med et helt fad pølser og bacon, som ikke bliver spist.

Stemningen herinde var SÅ god fra start til slut. Personalet herinde var alle utrolig opmærksomme og gav dejlig service. Plus de lod os sidde og sludre, til vi ikke gad mere. Rart ikke at føle at man skulle skynde sig eller gå på et præcist klokkeslag. Især det var klart hygge frem for hype!

Selvom jeg godt kunne have tænkt mig en lidt mere kreativ brunch, så opvejer stemningen det hele. Ren “feel good”-rammer de har fået skabt herinde. Og kimchi og jordskokker. Der er jeg altså allerede nu klar til endnu en omgang! 😉

Brunch på Nimb Brasserie
Lørdag og søndag kl. 10.00 to 12.45
Husk at booke bord

brunch på nimb i tivoli

Write A Comment