JEG HAR UDGIVET EN PODCAST. Søreme ja!

Det virker stadig helt surrealistisk at skrive, fordi det bare er gået så hurtigt. Og så alligevel ikke..

Faktisk har denne podcast været et helt år(!) undervejs! Faktisk føles det som om, vi har haft den dinglende på tegnebrættet – og talt om det – i 100 år. Men da vi så endelig tog os sammen – ja SÅ gik det skiseme stærkt!

Min gode veninde og kollega Louise Taarnhøj (fra denne fine blog) skrev sidste nytårsaften igen, noget ala det her til mig: “Vi skal ses snart. I det nye år vil jeg gerne lave en podcast. Og du skal være med.” Målrettethed for fuld skrue. Jeg elsker det! Ikke mindst fordi jeg selv er en meget ivrig podcast-bruger og stor fan af, hvad det medie kan. (Det har aldrig været sjovere at gå/løbe, vaske op og handle, efter jeg har fået en podcast i ørene. Enig?)

podcast: influencer

“Hvad skal vores podcast handle om?”

Siden Louises initiativ blev der brainstormet til den helt store guldmedalje. Vi har begge interesser, der favner temmelig bredt, og vi var  omkring alt fra politik “på en ny måde” og kvinder og karriere (med en anden vinkel end du måske umiddelbart tænker) til influencer marketing, som vi begge arbejder med dagligt. Hvis du ikke er stødt på den betegnelse før, så er det altså arbejdet med blog, youtube, Instagram og andre nye medier i kommerciel øjemed. Altså samarbejde mellem bloggere, instagrammere og youtubere (“influencers”) og forskellige virksomheder/organisationer. Og alt hvad dertil hører.

Ift. kvinder og karriere fik vi faktisk linet et helt program op og sendt ind til mulig sponsor og alt muligt. MEN til en afskedsfest over en halvlunken drink fra kande et sted på Frederiksberg i sommers, gik det op for os. At influencer marketing skulle være emnet. Vi taler om det så tit, vi har indimellem haft højtrystede – jeg fristes til at skrive rødglødende – diskussioner omkring de mange nuancer i disciplinen. Og så vil vi begge gerne være med til at skabe mere forståelse omkring emnet, gøre om med fordomme og belyse udfordringer, muligheder og aktuelle sager – uge for uge.

Podcasten er derfor ikke kun til dig, der selv er influencer eller arbejder med influencere. Den er også til dig, der blot vil holde dig orienteret som forbruger, for vi diskuterer en masse ting, som berører os som forbrugere, danskere, mennesker i de nye medier.

god podcast om influencer / blog / youtube / Instagram

Find podcasten: “INFLUENCER” her:

Podcasten hedder influencer (ikke at forveksle med “influenza”, som vi også har det lidt sjovt over i 1. afsnit, haha) … og du kan finde den lige her:

Iphone-bruger? Find Influencer på ITunes her 

Android-bruger? Find Influencer via Pocket Casts her 

Vi har udgivet 2 afsnit lige efter hinanden. 1. afsnit handler om troværdighed og 2. afsnit handler om grænsen mellem at være “privat” og “personlig” på sociale medier. Det er et emne, som også dem der ikke arbejder med influencer marketing, men som er på sociale medier, sådan helt generelt, også kan relatere til.

Vi mangler små ting hist og pist. Et logo og alt det der… men indimellem handler det jo bare om at komme i gang, ik’? Vi synes i hvert fald begge to, det er VILDT sjovt. Og vi er meget opsatte på at gøre den bedre og bedre.

Håber til det inderste at du vil lytte med – og lad mig endelig høre hvad du mener. Enten i en kommentar her til indlægget eller i en anmeldelse i stjerner, hjerter eller hvad nu din podcast-tjeneste byder på.

influencer marketing podcast

Læs også: Podcast for begyndere | 12 favoritter på dansk

1 Comment

  1. Jeg har læst mange af dine spændende artikler, tak for det!

Write A Comment