“Jeg glemmer altid at tage billeder til Instagram”. En sætning jeg hører rigtig tit – både fra de virksomheder jeg rådgiver, men også fra de af mine veninder, som også er sådan lidt semi-selvstændige og gerne vil bruge mediet lidt mere i deres forretning.

Altså. Man behøver jo ikke ligefrem tage billeder af al sin mad, som jeg gør (høhø), men der er altså flere daglige vaner, som kan være vejen til succes på Instagram.

Gratis guide + Nyhedsbrev om Instagram

Derfor har jeg nu lavet en gratis guide “5 gode vaner til Instagram – dagligt!”. Find den lige her!

Det eneste, du skal gøre, er at skrive, hvilken mail jeg skal sende dit download-link til. Hermed skriver du dig samtidig op til at modtage mit nyhedsbrev. Og fluks derefter lander guiden i din indbakke.

nyhedsbrev instagram

Med guiden får du:

  • Min personlige tjekliste, som jeg selv bruger dagligt på Instagram
  • Nem oversigt lige til at printe og hænge op – eller gemme på telefonen.
  • En let og overskuelig huskeliste der sikrer dig, at din tid på Instagram bliver brugt rigtigt.
  • 5 nye vaner som sikrer dig succes på Instagram

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev om Instagram vil du også samtidig blive informeret om nyheder på Instagram, kommende events og andre spændende ting.

Vi ses i din indbakke! 😉

nyhedsbrev om instagram

Write A Comment