økologisk vinsmagning

Bor du i København eller omegn? Så vil jeg i dag servere dig en helt unik mulighed. Du kan nemlig denne sommer helt gratis holde økologisk vinsmagning for dig og 6-8 venner, præcist der hvor I ønsker – ude eller inde. Og produkterne I vil komme til at smage er SÅ lækre.

Grunden til at jeg kender til denne unikke mulighed, er, at jeg er i familie med Gitte Aya, som har firmaet ESAmor og forhandler vin, cava, olivenolie, mandler, pesto, oliven, vegansk øl og alt muligt andet lækkert fra de små gårde i Spanien. Og ikke bare nogle helt almindelige gårde – nej, her bliver alt produceret lokalt og økologisk. Mange af de vin vi i dag drikker er produceret på store industrilandbrug og størstedelen er ikke økologiske. Noget jeg selv er blevet opmærksom på at undgå de seneste år. Ikke mindst da jeg læste flere artikler (se f.eks. denne), hvor vin rangerede i top 10 over drikke/madvarer, du bør købe økologisk.

vinsmagning i gården økologiske produkteroeoekologisk-tapas-og-vinsmagninggitte aya esamor vinsmagning

økologisk vinsmagning på den fineste sommeraften

Gitte Aya tilbød at komme forbi og lave en vinsmagning for mig og en masse venner i sidste uge, og det var så lækkert. En rigtig sommeraften i vores gård når det er allerbedst. Med en masse tapas, test af hele 12 forskellige vine fra de tre forskellige gårde samt de forskellige øl, test af ubehandlede mandler, den lækreste olivenolie (som jeg allerede kendte i forvejen takket være Gitte Aya) – og vaffel hotdogs til natmad. Jeg tror faktisk den vandt for årets bedste sommeraften.

Da Gitte Ayas vinsmagning var færdigt kunne vi vælge at købe de produkter vi var mest vilde med. For mig var det cavaen en hvidvin, en “tobak rødvin”, en alkohol fri cava samt den lækre olivenolie. Og de lander så foran min hoveddør snart. Uuuuh!

Så nu føler jeg mig forpligtet til at .give tippet videre til dig. Gitte Aya er nemlig gået med til at holde flere smagninger i løbet af sommeren. Så hvis det er noget for dig, så skriv til hende på mail gitte@esamor.dk. Du kan også se mere på hendes Facebook-side.

tomat mozzarella salat og vinsmagning

økologisk vin fra spanienøkologi vinsmagning

Læs også: Sæt krav til dit tøj | Økologisk bomuld af lækreste kvalitet!

Write A Comment