AAAAAH, kender du de dage hvor du kl. 7.15 ligger på en måtte i shorts og top på Ofelia Beach – med Operaen på højre hånd og Amalienborg på venstre hånd? Med en skarp morgensol i ansigtet, til lyden af vores næsten musestille København, som langsomt vågner, og en yogalærer der blidt beder dig op at trække navlen ind, lade knæene falde sammen og trække vejret langsomt?

Nå,  ikke?

Altså jeg må indrømme, at det heller ikke er SÅ tit, at min dag starter sådan. Nærmest aldrig! Men nu hvor Danmark er blevet forvandlet til en hidtil uopdaget eksotisk caribisk hovedstad, er INTET som det plejer – og magiske muligheder åbner sig.

yoga i det fri koebenhavn

Morgenyoga på ofelia beach

En af de muligheder serverer Underground Yoga i øjeblikket på et sølvfad – eller burde vi sige på en åben plads med pavilloner, scener og en kyssetrappe? Ofelia Beach dannede de eventyrlige rammer om disse yoga-session, som jeg tog til i morges i selskab med yogi partner in crime Louise fra LoveCopenhagen. Klart en oplevelse jeg sjældent glemmer.

Hver tirsdag til og med d. 28. august er der, hvis vejr og tilmelding tillader det, morgenyoga her fra 7.15-8.30. Læs mere og tilmeld dig her!

klar til yoga ofelia beach

I min research har jeg desuden opdaget, at der også af anden arrangør er mandags morgenyoga på Ofelia Plads. Læs mere her.

I tvivl om det kan være noget for dig? Så forestil dig lige dette:

“Timen er slut, en kajak kommer susende, de første mennesker vågner fra de nærliggende både, en løber lunter forbi og to solbrændte fyre hopper energisk med hovedet først i de københavnske bølger. AAAAAAH!”

udsigten ofelia beach

Mere yoga i det fri i København?

Måske lidt morgenmad eller en lækker juice eller kaffe? Man må godt belønne sig selv, når man er stået op kl. 6 og er kommet til træning SÅ tidligt, ik? Selvom oplevelsen nu ærligt talt er en belønning i sig selv. Wow. Det var altså en dejlig morgen!

Og der er flere muligheder for sommeryoga i det fri. Ja, faktisk er der hver dag et nyt sted i byen, hvor du kan stå op med solen og blive komplet glad i låget.

Kender du flere lækre yogaevents denne sommer? Del dem endelig i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe hinanden med at nå dem alle!;)


Følg mig på Instagram her

Læs også: 5 vildeste forandringer efter 22 dage med hot yoga!

Write A Comment