Natten mellem søndag og mandag. Et sted mellem alt for meget kaffe, chokolade, rod i hele hjemmet og overtrætte øjne skete det endelig: Mit nye online Instagram kursus BLEV EN REALITET.

Et online forløb over 4 moduler med masser af kursusmateriale både i form af video, billeder, tekst, øvelser. Derudover følger en lukket Facebook-gruppe og starten på et nyt community, som alle vil vækste på Instagram og skabe gode ambassadører og loyale kunder via deres Instagram-profil.

Her er mit nye hjertebarn af et Instagram kursus.. 

Hele året har jeg arbejdet på det her nye kursus. Og det er blevet til ikke så lidt siders noter, et hav af videoer, som jeg har optaget som en gal. Og de første tilbagemeldinger er godt. Flere af dem, der har tilmeldt sig indtil videre, skriver, at de er solgt. At de har lært så meget allerede og føler, at der er så mange brugbare værktøjer, og at det hele er nemt at forstå. Det gør mig simpelthen så glad. 😉

For det ER aldrig for sent at komme ordentligt i gang på Instagram. Du kan stadig nå at få en “stor”, indflydelsesrig profil. Men det kræver at du forstår algoritmen, ved hvad du skal gøre for at brænde igennem, investerer i dit community og opbygger (nye) relationer. Og det kræver også konkrete værktøjer der kan hjælpe dig – og få dig til at spare masser af timer foran skærmen. Det er det, vi går i dybden med på kurset.

Instagram kursus og sommercamp

Instagram sommercamp 2018

Jeg kommer desuden denne sommer til at lave en online sommercamp på min lukkede Facebook-gruppe. Men det kræver, at vi har et fælles udgangspunkt at tale ud fra, derfor er sommercamp KUN for dem, som tager mit online kursus denne sommer.

På SOMMERCAMP 2018 vil vi sammen støtte og hjælpe hinanden med at give den ekstra gas henover sommeren og få implementeret alle de ting, jeg kommer ind på i kurset. Der kommer til at være 4 live sessioner med mig, 4 uger i træk, hvor vi tager forskellige emner fra kurset op og krydrer med nyheder som Instagrams nye explore-side, IGTV, og hvad man ellers skal tænke over, når det er sommerferie på Instagram.

Og du kan sagtens være med, selvom du er på ferie. For det kræver ikke andet end en internetforbindelse og 1 time pr. uge af din tid. Og passer det ikke lige ind i dit ferieprogram at mødes med mig live – ja, så kan du vente, til ungerne er puttet, grillen er slukket, og der ikke er mere kølig Aparol Spritz på terrassen – og se optagelsen i gruppen, når det passer dig.

TILMELD DIG HER!

Så får du både adgang til SOMMERCAMP 2018 og mit Instagram kursus med 4 moduler samt Facebook-gruppen med mit nye community, som du kan støtte dig op af hver dag fremover.

Pssst. Hvis du kender nogen, som kunne bruge mere engagement og succes på Instagram, håber jeg, du vil fortælle dem om denne mulighed. 🖤

Du kan også tilmelde dig mit nye nyhedsbrev her:

instagram online kursus: få succes med Instagram

 

Write A Comment