OBS! Denne udfordring er slut.

MEN mit Instagram kursus over 4 moduler er NETOP GÅET ONLINE! Læs mere her.

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev nedenfor. Så får du besked om nye udfordringer mm. 😉

Kunne du godt bruge lidt ny energi, inspiration og hjælp til Instagram? Så hop med på min 5 dages udfordring, som går i gang om bare 2 dage! Du kan tilmelde dig lige her, OG så skriver du dig også samtidig op til mit nye nyhedsbrev.

Som du måske læste den anden dag, lancerer jeg snart mit første online Instagram kursus over 4 moduler; “Sådan lykkes du med Instagram, der tiltrækker kunder” Stort arbejde som endelig skal lanceres, og jeg er SÅ spændt. Og der venter stadig et par meget intense dage foran computeren med alt for mange snacks og kaffe. Det er bare en del af processen, har jeg accepteret. 😉

Hjælp til Instagram? Ta’ min gratis udfordring!

MEN mens vi venter, har jeg lavet en Instagram udfordring, hvor du 5 dage i træk får sendt en masse konkrete tips til Instagram gratis sammen med en udfordring, der kan gøre dig bedre på platformen. Det kommer bl.a. til at handle om billederedigering, gode apps, indblik i Instagrams algoritme, hvordan du finder – og bliver opdaget af – nye profiler på platformen samt meget mere. 

Mangler du inspiration eller kender du nogen, det kunne være relevant for? Over 300 har allerede tilmeldt sig udfordringen, så jeg håber at se dig også!

Hjælp til Instagram - online udfordring og kursus i Instagram

Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis du vil være med til at sprede ordet til Instagram-interesserede i dit netværk.  Det kan være alt fra privatpersoner,  til selvstændige, små- og mellemstore virksomheder – og faktisk også større kommunikationsenheder. Der er stadig rigtig mange, der er i tvivl om, hvordan man bruger tiden på Instagram mest smart. 

Man kan som sagt tilmelde sig udfordringen her, hvor man samtidig skriver sig op til mit nyhedsbrev.

————————————————————————————————————————————————————-

Følg Copenhagenbyme på Instagram her.

Læs også: 18 apps som giver succes på Instagram

instagram udfordring: hjælp til Instagram. Arbejdet på Nordlandet på Bornholm

4 Comments

  • Camilla Reply

   Kære Denise,

   Hvor mærkeligt. Jeg er sikker på, jeg svarede på denne, men ser ikke ud til at den er gået igennem. Du fik alle udfordringer, ik?

   Kh Camilla.

 1. Hej Camilla
  Det er nogle vildt fede tips og indlæg du laver. Elsker af følge med på din blog og din flotte instagram! ☺️

  Jeg prøvede at melde mig til flere gange til udfordringen, men fik aldrig nogen mails. Øv!
  Vil også gerne have besked, når du laver nye indlæg. Er det muligt? ☺️

  Grønne hilsner Sara Sophie

  • Camilla Reply

   Hej Sara Sophie

   Tusind tak, hvor er det sødt af dig at skrive. Udfordringen er desværre slut for nu, men den vender helt sikkert tilbage. Jeg har også lavet et komplet Instagram kursus, som du kan læse mere om her: https://camillastemann.lpages.co/instagram-akademiet/.

   Er du mon skrevet op til mit nyhedsbrev nu? Ellers har jeg lige sat en formular ind i dette indlæg, som du kan udfylde, så du bliver opdateret om det hele i fremtiden!

   Håber at se dig til mine udfordringer/kurser. Og ha’ den bedste weekend når du kommer dertil! ;o)

   Kh Camilla.

Write A Comment