SÅ er det altså på tide at forklare, hvorfor der på det seneste har været så stille herinde på bloggen. Det beklager jeg selvfølgelig, MEN jeg håber, det giver mening, når jeg forklarer, hvad jeg har arbejdet på. Nemlig. Et nyt …

ONLINE INSTAGRAM KURSUS!

Hele året har jeg arbejdet på det her nye kursus. Og det er blevet til ikke så lidt siders noter, et hav af videoer, som jeg har optaget som en gal. (Nu har jeg for alvor vænnet mig til at snakke til en skærm. Alene hjemme. Med mig selv, haha.)

Men hvorfor lige et Instagram kursus?

Jo. Måske har du fornemmet det. Jeg er helt skudt i den platform. I online fællesskaber og æstetik. For Instagrams muligheder for at komme frem – også som lille virksomhed eller enkeltperson. For platformens muligheder for at skabe relationer. Af den ægte slags. Vi taler ofte om at Instagram er overfladisk osv. Men jeg synes, den rummer meget mere (og andet) end det.

Instagram kursus af Camilla Stemann Jensen, influencer og Instagram ekspert

Karriere gennem Instagram!

Og så er jeg jo faktisk uddannet inden for kommunikation. Med speciale i autentisk kommunikation, bl.a. på sociale medier. Nuvel. Med politikere på Christiansborg som omdrejningspunkt, men stadig.. De er jo også en slags mennesker, ik? 😉

DESUDEN… fik jeg mit første job gennem Instagram, jeg har skabt en stor del af mit netværk gennem Instagram og har udgivet en bog takket være Instagram. De erfaringer vil jeg gerne give videre til en masse andre ildsjæle. Så DERFOR er der:

50% rabat til dig, der følger med fra I DAG OG TIL OG MED TORSDAG

VIA DETTE LINK!

 

OG man kan godt bare nappe rabatkoden nu og bestemme sig senere.

Kurset vil strække sig over 4 moduler, som man kan tage når som helst (måske på en solstol i sommerferien), men med tæt sparring fra mig og en ny lukket gruppe. Men meget mere info følgere, når du har reserveret din rabatkode.

Skriv endelig til mig i kommentarfeltet eller på Instagram, hvis du har spørgsmål. <3

Fejring af Instagram kursus og god morgenmad inden det hele går løs

Dagens morgenmad og forberedelse på en travl men spændende uge 😉

 

 

6 Comments

 1. Hej Camilla

  Jeg har læst om dit instagram kursus og synes det lyder så spændende!

  Jeg arbejder som fotograf og bruger til daglig allerede instagram med både billeder, videoer og instastories, så er nde i det, men synes stadig det kunne være rigtig fedt at lære mere om det strategiske i forhold til at få flere likes og følgere.

  Jeg vil dog lige høre inden jeg køber dit kursus, hvor lang tid de 4 moduler ca. tager at se?
  Og om du tror det ville passe til mig, nu når jeg allerede ved en del om instagram? Bliver nemlig lidt i tvivl om kurset henvender sig mere til nybegyndere?

  De bedste hilsener

  Helena

  • Camilla Reply

   Hej Helena,

   Tak for din kommentar, herinde. Godt vi fandt ud af det og glæder mig til at have dig med!;)

   Kh. Camilla.

 2. Det lyder filme lækkert!
  Jeg synes selv, at jeg er blevet bedre til, at redigere mine billeder, men af en eller anden grund, så får jeg sgu ikke flere følgere eller andet af det, så måske jeg kunne lære nogle tricks til, at nå længere ud. Især også fordi jeg har en mindre blog, som jeg gerne vil kunne promovere den vej, hvis den skal kunne vokse bare lidt.
  Et eksempel er den funktion omkring at swipe for, at komme til en side. Jeg fatter ikke hvordan man får den
  Nå men nu har jeg meldt mig til de 50 %, og håber det stadig gælder, selvom jeg kom til at se, at der stod INDEN 15/6. 🙂
  Glæder mig til at få mere info.

  • Camilla Reply

   Hej Denise, TAK, hvor er det dejligt at høre!! Og jah så fedt at have dig med. Åh ja swipe-funktionen er virkelig værd at stræbe efter. Du nåede rabatkoden og har fået mail, ik? 🙂

   Kh. Camilla.

Write A Comment