billedvæg til hjemmekontoretskaermbillede-2018-05-15-kl-10-28-56

JAAAH! Så er der søreme kommet billedvæg på hjemmekontoret. Når man tilbringer så mange af døgnets timer i det lille hjem, så skal der altså også være noget afvekslende og rart at kigge på. Hvad synes du om forandringen? Og mangler du også lidt nyt til væggen?

Koden “copenhagenbyme” giver 25% på plakater* mellem d. 15.-17. maj når du handler på desenio.dk
*Gælder ikke rammer og udvalgte håndplukkede plakater. 

Vi har længe villet have lidt flere billeder over sofaen i stuen/på hjemmekontoret. Sammen med de rå trækasser på den venstre side af stuen, som vi selv har fragtet med hjem fra Sydfrankrig, var det især noget afdæmpet kombineret med noget personligt, vi var på udkig efter. Vi ville også gerne lave en billedvæg, men ærligt talt synes jeg sådan en væg kan virke lidt uoverskuelig. Hvad skal hænge hvor, og med hvilken afstand?

Når man slet ikke kan vælge..

Så blev jeg helt uden sammenhæng kontaktet af Desenio, som du sikkert allerede har hørt om fra andre blogs mm.? Den side har SÅ mange plakater og rammer i alverdens størrelser, farver og udtryk. Lige fra sort-hvid til fotokunst.  Jeg har virkelig set meget markedsføring fra deres side af, og  jeg tror ikke helt, jeg havde forstået fidusen i deres arbejde, før jeg sætte mig grundigt ind i deres produkt. Og det overraskede mig, hvor smart det var/er!

Universet er så æstetisk smukt, og de har helt ekstremt mange flotte plakater. Men her må jeg altså lige advare dig. Valg af de rette plakater kommer formentlig til at ta’ lidt af din nattesøvn. Simpelthen! Jeg brugte så lang tid på at vælge. Ja måske hele 3 aftener, hvor det var frem og tilbage; “Plantebilleder? Elefant? Ananas?  Danske design-møbler? Rejsebilleder? Det var sådan, at det blev helt dumt til sidst, men jeg kunne slet ikke vælge, og på Instagram heppede folk med mig ift. at finde de helt rigtige. En ting er at de skal være pæne, men de skal også passe til alle i hustanden OG passe sammen. Not easy!

Førstehjælp til billedvæg = GENIALT!

lav din egen billedvæg

Men samtidig kan jeg også give dig et shortcut, for Desenio har noget af det mest geniale, jeg har set længe i en webshop. Som jeg selvfølgelig først fandt ud af til sidst. Haha, typisk!

Nå, men det er simpelthen en mulighed for at lave en interaktiv billedvæg, hvor du kan vælge, hvor stor den skal være og med hvilke elementer, OG så kan du på nemmeste vis trække de plakater, du godt kan li´ over i rammerne og se, hvordan de passer sammen. Du kan endda skifte farver på rammerne.

Billedvæg fra Desenio
Sådan så det ud, da vi satte vores væg sammen. Der var desværre ikke plads til en plakat til højre, hvor vi har planteholdere, men så hænger den ovre på den anden side af døren i stedet.

Og nu til resultatet: 2 x billedvæg

Og hvad endte det så med?

Jo. I stuen som også er mit hjemmekontor, faldt valget på en masse natur, da det virkelig får mig til at slappe af i øjeblikket. Så valget valgt på hjorten “Forest Silhouette” kombineret med blade med skygge “Shadow”.

Da vi også er nogle store rejse-entusiaster her på bopælen, var det rart at kombinere med lidt “Wanderlust” og storbys-stemning med plakaten Travel The World”(Og nu ved vi, at vi må til Tokyo og Milano næste gang, som er de to steder vi endnu ikke har besøgt. ;o))
Det sidste billede skulle skabe så meget ro som muligt, så her valgte vi kvinden “Hide”.

Lav din egen billedvæg i stuen / på hjemmekontoretplakater fra Desenio med rejselyst; Wanderlust

I soveværelset skulle der også være ro og natur – denne gang vand (“Black Ocean”), kombineret med klassisk dansk design (Y Chair Blackand White)  og vandfarve (Indigo Blue”) , som jeg har en eller anden skør svaghed for. Fuglen “Hummingbird” var jeg ikke helt overbevist om, men jeg er endt med at synes, den passer godt ind.

billedvæg til soveværelset

Jeg overvejede faktisk at lave en video for bedst at kunne udtrykke min begejstring for den her virtuelle billedvæg, som jeg har fortalt nærmest ALLE jeg kender om. Jeg synes vitterligt, det er så godt fundet på, at jeg næsten ikke kan udtrykke det på skrift. Noget med at jeg selv arbejder med digitale medier, og måske bliver ekstra imponeret over sådan noget. Men det gør virkelig, at man kan føle sig mere sikker på, hvordan billederne passer sammen.

Prøv selv at lave din egen billedvæg her.

Og HUSK at bruge koden “copenhagenbyme”, hvis du køber i dag eller senest på torsdag d. 17/5. Så får du 25% rabat på de fleste plakater. 😉

billedvæg på hjemmekontoret fra Desenio


 

Læs også: 15 fordele og ulemper ved at arbejde på hjemmekontor

1 Comment

Write A Comment