gåtur ved Bakken erimitageslottet

skaermbillede-2018-04-26-kl-13-54-15

 

Skægge aktiviteter og anderledes og sjov teambuilding – det er der ret mange, der efterspørger. Jeg får i hvert fald mange henvendelser om emnet. Online og offline – og fra privatpersoner og virksomheder, så derfor vil jeg skrive lidt mere om emnet i dette indlæg.

Da jeg var Marketing Manager for Yelp var netop det, jeg beskæftigede mig at bruge byen på en ny og sjov måde. Så jeg forstår hvorfor henvendelserne lander på mit bord. Og er der desuden noget, jeg kan mærke, jeg med årene bliver virkelig dårlig til, så er det bare at sidde rundt om et bord og snakke og drikke – uden at lave noget. Jeg bliver utålmodig og synes ofte, der er langt mellem de dybe samtaler, som giver noget at tænke over eller får dig til at lære dine kolleger/venner/familiemedlemmer bedre at kende.

5 x anderledes og sjov teambuilding

En god teambuilding for mig er sjov og anderledes, men absolut ikke på den der “nu skal vi alle klæde os ud og opføre os tosset”-måde. Det synes jeg ofte kan være lidt for overskruet, haha! Jeg vil hellere lave noget, hvor jeg lærer andre lidt bedre at kende og prøver noget nyt / lærer noget nyt. Og hvor gør man så det henne? Her er mine 5 forslag:

Uendelige muligheder på Bakken

Jeg var engang sælger for Børns Vilkår, og i den forbindelse var hele teamet på Bakken. Det var den dejligste solskinsdag, hvor vi prøvede forskellige aktiviteter, fik en masse motion og spiste sammen. Det var så afslappet og rart. Vi blev rystet sammen på en måde, som slet ikke virkede opsat eller kunstig. Og så gjorde det jo ikke noget, at solen lige skinnede samtidig.

Det, jeg synes, er så skønt ved teambuilding på Bakken er, at der er noget for alle. Man kan prøve aktiviteter, spise store is eller blot gå en lang tur i den smukkeste idylliske natur. Ved et decideret firmaarrangement er der også mulighed for historisk rundvisning, spille kongespil, se Cirkusrevyen i forskellige pakkeløsninger.

Madudvalget derude kunne efter min mening godt forbedres lidt i den moderne retning. Men måske er det netop den go’e gamle charme, som er så specielt ved Bakken?! Jeg skal helt sikkert i Dyrehaven og på Bakken, så hurtigt jeg kan denne sæson!

teambuilding på bakken i Dyrehaven

Flødebollekursus hos Social Food

Den her aktivitet hører til den lidt mindre teambuilding / anderledes tur med venner og familie. Der er nemlig ikke mængder at plads at boltre sig på herinde, men derimod masser af flødeboller herinde (som vi i øvrigt kårede til byens bedste.) De kan laves klassisk og med både lakrids og hindbær. Kønne bliver de sjældent. Men de smager fantastisk! Inden start hører man mere om konceptet; om deres chokolade, de lokale projekter de støtter i Afrika, hvor de dropper mellemleverandørerne og støtter lokalproduktionen.

Da vi var forbi grinede vi fra start til slut under kurset. Og dagen efter har man de lækreste flødeboller i køleskabet. Ikke så dyb en aktivitet som så mange andre, men sjov og lærerig. Læs mere her.

chokolade flødeboller

Timm Vladimirs Køkken

Den her aktivitet / teambuilding kræver nok lidt ekstra skejser på (firma)kontoen, men hvis budget ikke er noget problem, er madkurserne herude på sjove og lærerige. Jeg har været forbi til både arabisk og italiensk. Den ene gang med en masse familiemedlemmer, og det var super fedt, fordi man står overfor hinanden i hold af 2 personer (eller 3) og har hver sin madstation med alle ingredienser, mens underviseren fortæller og man leger kongens efterfølger på baggrund af hans/hendes instruksioner (hjernen kommer også på arbejde).

Det er gode råvarer, man eksperimenterer med. Og så er der masser af vin undervejs. Det hører lige som til sådan en ægte “madlavning med nydelse”. I hvert fald i min verden:) Efter hvert måltid sætter man sig alle ned og spiser, inden man går i krig med næste omgang. Så det er en god måde at kombinere mad og hygge med aktivitet. Læs mere her

Timm Vladimirs Køkken, Valby

Spilleturneringer: Generator Hostel, Dupong Bar, La Boule bar

Hvad har en bordtennis-bar et internationalt hotel og pétanque i en indendørs, sydfransk park til fælles? Jo, alle tre scenarier findes i indre København (indre by og indre Nørrebro), og kan danne rammer om en action-præget teambuilding i venners/kollegers lag. Og hvis du på forhånd tænker; “jeg er SÅ dårlig til at spille”, så synes jeg faktisk at disse steder formår at holde det ret low key, og netop pétanque og bordtennis – rundt om bordet – handler mere om at have det sjovt – end at være sådan mega god. Jaja, der vil nok altid være nogen, der lægger mere i det end andre, men personligt er jeg ikke speciel god til noget af det, men var underholdt alligevel. Måske fordi der også er lækre cocktails inden for nær rækkevidde?! Så kan det ikke ende helt galt. 😉

Læs mere om mulighederne hos Generator Hostel her, Dupong Bar her og Boulebar her.

Museum og brunch

Hvis de sjove aktiviteter skal finde sted midt på dagen, kan jeg anbefale dig at arrangere museum og brunch. Det var et koncept jeg fandt på, da jeg arbejde for Yelp, og det var virkelig populært. OG så er det ret nemt at arrangere; du finder et museum (eller anden kulturaktivitet), der kunne være sjovt at besøge, og så finder du et godt brunchsted i nærheden med plads til mange personer, hvor I spiser før eller efter (husk bordbestilling). Det er en god kombination det der med at spise og så opleve noget sammen. Jeg har bl.a. arrangeret brunch og museum til Cisternerne (+ brunch hos Antons Spiseri), Nationalmuseet (brunch i deres egen café), Den Blå Planet (brunch hos Kystens Perle), Arbejdermuseet (brunch på Bodega) og Christiansborgs ruiner og andre skattekamre (brunch på Café SPIS).

arbejdermuseet

 

Hvis folk ikke kender hinanden så godt, kan det være nødvendigt med en aktivitet, som lige ryster folk sammen, inden teambuildingen går i gang. Sådan nogle icebreakers kan jeg overveje at skrive et indlæg om, hvis det har interesse?

Se også: 10 ting der giver god karma og mindre stress i april

1 Comment

Write A Comment