Rigtig glædelig lørdag allesammen. Håber I har haft en skøn uge? Her har den stået både på forsinket påskeferie og fødselsdag, så det har været en af de bedre af slagsen. Jeg skylder en masse blogindlæg efterhånden, men nu tror jeg snart, der kommer lidt mere ro på til at kunne dele det hele.

OG vi starter i dag. Med 5 basisvarer som jeg altid har i mit køleskab. Som altid redder mig fra at vælge usmarte nødløsninger, og som gør det lettere at leve som flexitar / spise mindre kød. Fordi med disse ingredienser, kan man altid lave noget hurtigt og nemt, som smager lækkert og mætter.

Min største udfordring efter jeg begyndte at spise mindre kød , var nemlig at finde noget nemt til den hurtige sult. I dag er min løsning først og fremmest vafler, og med disse 5 basisvarer har du også altid basen til en god stak vafler lige ved hånden. Tjek mine opskrifter på vafler her eller i min kogebog Vidunderlige Vafler her (reklamelink).

DE 5 BASISVARER DELER JEG MED JER I DENNE VIDEO:

Husk endelig at “like” og “følge” mig på YouTube, hvis I vil støtte mit arbejde med at lave flere af disse videoer fremover.

Den bedste lørdag til jer, gode mennesker. 💚

basisbarer i køleskabet som flexitar

Write A Comment