Bæredygtige favoritter i april. Nu er vi allerede godt i gang med måneden, men derfor tænker jeg ikke det er for sent at dele lidt inspiration. I weekenden viste forårsvejret fra sin bedste side, men mon ikke der stadig kommer en del dage i april hvor vi får lyst til lidt indendørshygge?

Se også gerne denne guide som en inspiration til en dejlig hjemmearbejdsdag, hvor du samtidig gør noget godt for dig selv. En lækker ny plantefavorit som skaber godt indeklima, en god kop te eller kaffe af høj kvalitet, det lækreste duftlys og økologisk sengetøj. Ikke fordi man behøver arbejde i sengen, men indimellem kan det jo blive lidt fodkoldt, ik? 🙂

Økologisk sengetøj

Når man har lange arbejdsdage som jeg f.eks. ofte har, er forkælelse og lidt livsnydelse alfa omega. Men tingene kan bestemt også bruges på en hjemmeaften – måske i selskab med en god bog. Se mine fem favoritter nedenfor – enten i videoen eller teksten længere nede.

5 bæredygtige favoritter i april

Te og kaffe; økoligisk lakrids-te fra Clippers. En virkelig undervurderet te som min kollega Maria, der er dedikeret te-drikker, har introduceret mig til. Virkelig fyldig og sukkertrang-bekæmper. Kaffe af god kvalitet fra i Århus. Perfekt til stempelkande eller verdens bedste Chemex, som er og bliver min favorit kaffebrygger OG i øjeblikket er på tilbud lige her (reklamelink).

Økologisk sengetøj fra Oyoy, som jeg ønskede mig i julegave og var så heldig at få. Det er simpelthen så lækkert, og de fine prikker gør mig glad at se på. Læs mere om sengetøjet her (reklamelink)

Cookies fra Kookie Cat som er uden sukker og fås i mange favoritter. Jeg er især glad for den med valnød og chokolade. Kan købes i de fleste helsekost-butikker. Læs mere om dem her.

Calathea-plante som er min nyeste grønne investering købt på Nordre Frihavnsgade. Den er så smuk, at den næsten ser kunstig ud. Og nu må vi se, om jeg kan finde ud af at holde den. I sidste uge slog jeg (endnu) en kaktus ihjel, og det var ikke lige mit mest stolte øjeblik. Men de mange svar på Instagram gav mig det indtryk, at jeg ikke er den eneste, der har svært ved at holde de stikkende væsener.

Duftlys fra La Bruket som dufter SÅÅÅÅ godt. Jeg synes indimellem, at duftlys kan dufte kvalmende og for parfumeret. Men denne her dufter af egetræ, og det er simpelthen hele den skandinaviske natur og kultur i brændende form. Jeg er vild med det! Der er også kommet den her version (reklamelink), som jeg synes lyder spændende (og henvender sig til den moderne mand)

Hvad er dine bæredygtige favoritter i øjeblikket? Del dem endelig i kommentarfeltet!

bæredygtige favoritter i april

 

 

Write A Comment