Kålvafler med så meget kål at du kan holde dig mæt, sund og glad hele dagen. Jeg får lidt lyst til at lave de her vafler til hele Danmarks befolkning, så alle kan se hvor sjovt og nemt det er at spise kål. Og mindre kød. Jeg lover, at hvis de her landet på din tallerken, mætter de ligesom kød og proteiner er der også – ikke mindst hvis du f.eks. bruger kikærtemel. (Det kan i øvrigt bestilles på nemlig.com i øjeblikket. Så nu er der ingen undskyldninger. ;o)

Derudover har jeg noget spændende at dele med jer. Nemlig at JEG HAR STARTET EN YOUTUBE-KANAL! Følg Camilla Stemann på YouTube lige her.

Min første madvideo er i luften

Og den første madvideo jeg har postet derinde er sjovt nok; Kålvafler aka sunde vafler med kål. Så her nedenfor viser jeg, hvordan du hurtigt og nemt laver kålvafler. Jeg kommer selvfølgelig stadig til at dele opskrifter her på bloggen også, men til jer der er mere visuelle, tænker jeg dette kan være et dejligt alternativ. Jeg kommer også til at dele mange andre tips og tricks derinde, så I kan lære mig lidt bedre at kende, og så jeg kan dele endnu mere ud af alt det jeg har på (vaffel)hjerte.

Håber I vil støtte min nye kanal ved at trykke på abonnér på YouTube. Så går du heller ikke glip af videoer derinde fremover.

Feedback modtages med glæde. Glæder mig til at høre, hvad du synes om det. 😉

Sulten efter flere vafler? Køb min kogebog; Vidunderlige Vafler her 

Write A Comment