pool breakfast ubud - Nandini

hotel rosenblade nandini jungle resortNandini middagrestaurant nandini jungle resort

Der er steder, du besøger og tænker “wauw”, og så er der steder, som fuldstændig sprænger skalaen ift., hvad du tidligere har set og oplevet. Sidste sted er lige, hvad Nandini Jungle Resort i Ubud i januar 2018 blev for mig.

Det skete på vores luksusrejse til Bali og Gili  med yndlings selskabet, og jeg ved faktisk ikke, om jeg her i marts overhovedet har fået fordøjet den oplevelse endnu, haha. Altså på den gode måde!

Jungleferie i Ubud

Fra Gili-øerne havde vi rejst med båd og senere bil, og da vi ankom til hektiske Ubud skulle vi lige et stykke ud på landet. Ud i junglen. Jeg føler lidt, at vi kørte i timevis, fordi jeg glædede mig SÅ meget. Men endelig var vi fremme, og derfra har jeg svært ved at forklare, hvad der skete. Udover alt muligt absurd lækkert og magisk overalt. Fra morgen til aften.

Værelserne rosenblade, badekar, Nandini i Ubud

Nandini Jungle Resort

Hytte med udsigt ud over den umiddelbare, ukontrollerede jungle, abeskrål fra træerne, yoga ved poolen, rosenblade i badekarret,  eksotisk morgenmad i en lille åben restaurant med udsigt til alt det grønne og pandekager med dulce de leche, frisk frugt, juice, indonesisk omelet og kaffe på bordet. Alene det at man kan vælge mellem amerikansk, klassisk og indonesisk morgenmad siger lidt om standarden. Og jep, vegansk morgenmad – det kan de også. Og den fik vi endda mulighed for at nyde ved poolen den sidste dag. Talk.about.LUKSUS!

morgenmad ved poolen på Bali

massage blomsterblade spa ubud, Bali

luksus alene med naturen

Hertil kommer så spa-afdelingen. Som ligger tættest på junglen, hvor der ikke findes andet end vand, sol og grønne omgivelser. Vi prøvede den ultimative massage-oplevelse helt nede ved floden, hvor vi fik massage i en times tid, blandt blomsterblade og vandskvulp. Jeg havde faktisk aldrig troet, jeg skulle opleve noget lignende. Men jeg blev overrasket. For 10-11 timer senere blev jeg inviteret på en middag for to ved samme flodbred. Jorden dækket i tykt lag af de smukkeste rosenblade, fyrfadslys overalt (jeg talte til mindst 100) og en 3 retters vegetarisk middag med champagne. Alene der i naturen. Amen altså. VILDESTE oplevelse!

romantisk middag bali (Ubud)

junglen i ubud

Nandini Jungle Resorts fantastiske service

Jamen det kan jo ikke være perfekt, tænker du så måske? God service også? Oh yes! Vi blev fra start tryllebundet af hotelbestyreren Iwan, der bruser afsted med den vildeste energi og det største smil. Vi fik en hytte fra start, som var god, MEN vi havde spottet en, som var lidt bedre og havde udsigt til den lækre pool, og da der ikke var fyldt på hotellet, fik vi lov til at bytte til pool view.

bedste hotel i junglen ubud bali

Til sidst må jeg også lige nævne den grønne elevator der kører på solenergi fra restaurant til værelse til spa og tilbage igen. Det er det simple liv, når det er bedst. Og jeg er helt solgt til konceptet!

Hvis du skal med Yaneeda.com til Nandini, så hils endelig fra mig og spørg efter en opgradering til værelse nr. 7 eller 10! Jeg håber selv at komme tilbage til efteråret.

LÆS OGSÅ: LOKAL SHOPPING PÅ BALI / GILI

morgenmad Nandini Jungle Resort restaurant

Write A Comment