Organic Club – til dig der vil shoppe uden at shoppe! Måske synes du, det lyder som et dårligt 90’er slogan. Måske tænker du; det lyder sejt! Jeg håber på det sidste, for det her koncept er altså virkelig smart.

Organic Club er åbnet på Nordre Frihavnsgade, og jeg har været forbi og tjekke det ud. Det fungerer som et kollektivt klædeskab, hvor du, når du er medlem, kan aflevere det tøj, du ikke længere bruger, bytte det til points, og så med disse points få nyt (genbrugs)tøj med hjem i klædeskabet. I princippet kan du få nyt tøj heletiden, uden at bruge mængder af penge. Samtidig med at du undgår at belaste miljøet og medvirke til overproduktion. FAN!

organic club Østerbro

Organic Club; “one woman’s trash,  another woman’s treasure”.

For helt ærligt. Har du også tøj, der hænger i skabet, som du ikke bruger, men heller ikke helt kan få dig til at aflevere til genbrug? Jeg har i hvert fald. Og med Organic Club ser jeg virkelig mulighed for at gøre “one woman’s trash” til “another woman’s treasure”.
Da jeg var forbi, hang der flere ting på stativerne fra kendte mærker. En del fra Vero Moda og H&M, men også flere kvalitetsbrands var repræsenteret. Jeg faldt endda over en af mine yndlings nederdele.

organic club - tøj til bytteindretning-organic-club-bytte-toej

Kvinden der ejer det er så sød og brænder virkelig for konceptet. De sælger økologiske produkter – lige fra sminke til boliggrej. (Noget af det kun online her.)

Jeg skal lige tage mig sammen til at gå i gang med at bruge konceptet, men jeg håber, det sker snart. Og jo flere af os, der kommer i gang med at bruge det, jo bedre, ik?

Pssst “klubben” findes også på både Vesterbro, Nørrebro og Fyn. Du kan læse mere om konceptet her.

Læs også; Sunde og økologiske snacks som du må kende

the organic club

Write A Comment