arbejde getaway

Alle_reklamelinks

 

Getaway med masser af varme, spa og forkælelse. Eller bare en arbejds getaway hvor jeg kan tage min computer under armen og arbejde i nye omgivelser. Det er lige det, jeg går og drømmer om lige nu. Jagten på det perfekte sted, som skitseret her, fortsætter. Senest er jeg blevet foreslået Ørsted Kloster. Hvis man har hørt Third Ear tænker man lidt. NO WAY, ik?

Desuden pga. den polarkulde, som netop er sat ind og så sent som i går fik mig til at overveje, om det var fysisk muligt at cykle fra Gammel Kongevej til Trianglen, er jeg også blevet i tvivl om man burde kombinere business og pleasure. Arbejde om dagen, god mad, varm pejs eller spa om aftenen. I kan godt se det for jer, ik? Men det kan måske gå hen og blive lidt dyrt, så nu er konklussionen; arbejdsophold og et enkelt pleasure ophold en overnatning i weekenden.

romantisk godsophold kragerup

25% på de her lækre getaways nu;

Søreme om jeg så ikke her til morgen opdagede, at der her er 25% på oplevelser til og med d. 4. marts. Det gælder det her ophold* på Bandholm hotel,  “Luksus Wellnessophold på Hotel Thinggaard”*, et gourmetophold på Kragerup Gods*, hyggelige Rødvig Kro & Badehotel* eller  Gourmetophold på selveste Fakkelgaarden*.

Okay, Fakkelgaarden ville jeg allerhelst. Ikke mindst fordi Fakkelgaarden har stået på min liste i ubegribeligt lang tid. 6-retters gourmetmenu, kaffe & hjemmelavede chokolader med fjordudsigt og Fakkelgaardens morgenkomplet. AAAH! Og her sparer du hele 1200 kr. ved booking her*!

Se alle oplevelser med 25% rabat til og med på søndag lige her*

Andre derude der drømmer om og rejse væk? Bare en enkelt nat? Forslag til arbejds getaways hvor man kan bo selv og IKKE skal betale det samme som for et dobbeltværelse modtages i øvrigt stadig med en stor varm virtuel kyshånd!

getaway

Foto kredit: Alesia Kazantceva og Cara Fuller

Alle links markeret med * er reklamelinks. Kan du lide Copenhagenbyme? Så brug gerne mine links. Jeg får en lille kommision af salget, og I betaler ikke ekstra. Det er en lille støtte ift. at opretholde min aktivitet herinde.

Læs også: HUE! Her vil jeg skrive en bog en dag

Write A Comment