Okay, jeg MÅ lige dele noget rigtig fedt, som jeg har lyttet til på det seneste, med jer. Jeg lavede lidt en teaser for det på Instagram, og flere spurgte til det. SÅ here it goes;

Det er det her afsnit“Brug naturen og ha’ dig selv med i din karriere” fra podcasten “Mindcast”, som virkelig kan anbefales. Afsnittet handler om, hvordan man som karrieremenneske balancerer bedst mellem karriere og fritid, hvordan man får de rigtige rutiner, lader op, ikke bliver stresset, hvordan man kommer i “flow” mm.

Jeg har hørt de fleste afsnit og har slugt det råt. Der var dog det her specifikke afsnit, som satte dybe spor. Det er Laura Storm er gæst. Til dig som ikke kender hende så godt (jeg gjorde ikke), så er hun tidligere CEO for Sustainia, en sej organisation, som hjælper virksomheder med at blive mere bæredygtige.

Laura har vundet adskillige priser, blandt andet for årets “Worldchanger” og “World economic Forum Young Global Leader.” Men så fik hun en hjernerystelse og måtte opholde sig 100% i ro og mørke, og det gav hende stof til eftertanke. Hun måtte stoppe med at arbejde og søgte ro i naturen. Og nu hvor hun er ved at være tilbage igen, har hun ændret sit liv markant. Hun har fundet ud af, at hun ikke passede på sig selv i sit tidligere job og er ikke længere CEO for Sustainia.

Brug naturen i din karriere

“Jeg gjorde så meget for bæredygtighed, men havde ikke selv et bæredygtigt liv”.

Lige den sætning rørte min sjæl og puffede gevaldigt til min dårlige samvittighed.  Jeg kunne se mig selv så meget i Laura. Drøner derudaf for at nå det ene og det andet og vil ændre verden. Men man bliver simpelthen nødt til at holde øje med sin egen (ofte ganske usynlige) bremseklods. Råbe STOOOOP. Smide telefonen ud af soveværelset. Kom ud i naturen. Og holde fri, når man holder fri. Og NEJ, du skal ikke liiiiiiige!

Bæredygtighed er andet end CO2, mindre plastik og mere grønt

Jeg har længe tænkt over min egen definition af bæredygtighed, og Laura giver mig lyst til at udvide den lidt. Bæredygtighed handler om CO2, mindre plastik og mere grønt. Men det handler også om et liv i balance. Hvor man er i flow og effektiv i arbejdstiden. Og I naturen. Uden elektroniske dingenoter. I fritiden. (Eller noget af den i hvert fald.)

Og netop det aspekt vil jeg også gerne skrive mere om herinde fremover.

Men ikke flere spoilers herfra – lyt til podcasten og god weekend! 😉

Er du god til at adskille karriere og fritid?

Links til boligting på billedet:

Planteskjulere fra Vertiplants
Chemex kaffekande (reklamelink)
Sofa og sovesofa (reklamelink) fra Innovation Living
Hør plaid fra By Nord
Kaffekop fra Liebe (vi er vel alle en slags onkel? 😉 )
Hvidt skind (reklamelink) fra CO2 neutrale Lammeskindet.
Frame Bakke fra Munk Collective
Gulvtæppe fra Louise Roe Copenhagen

naturen i din karriere

LÆS OGSÅ: TJEN PENGE SOM SELVSTÆNDIG, SIGER DU? SÅDAN GIK DET I 2017!

2 Comments

  • Camilla Reply

   Tusind tak. Det er jeg glad for at høre, og så giver det 100% mening at dele indlæg som disse ;o)
   Rigtig god weekend!
   Kh Camilla.

Write A Comment