Bedste kakao cookies

screen-shot-2018-02-20-at-15-40-12

Økologiske snacks attack(s). Okay, indrømmelse. Jeg er en kæmpe ”snacker”. Jeg har altid i tankerne, hvad jeg skal snacke næste gang, og jeg har det altid bedst, når jeg ved, at der er en snack i nærheden.  Indimellem overvejer jeg at springe hovedmåltiderne over for bare at kunne snacke hele dagen. Andre der har det sådan? Og nej, jeg ved godt det ikke er den generelle anbefaling eller særlig holdbart på sigt. Men hyggeligt? Det er det altså!

Sunde, men ikke kedelige snacks;

Mine snacks består ofte af nødder, tørret frugt og chokolade. Det må gerne være lidt ”greasy”, før det er rigtig sjovt. F.eks. synes jeg gulerødder og agurker er verdens mest kedelige snack. Ja ja til en fest med hummus og sådan – helt i orden. Men ellers gider jeg ikke.

Betterbox sendte mig for lidt tid siden en af deres økologiske snackbox til test. Den hedder “Kind box”, og består af det, du ser på billedet, (og derudover en pose økologiske vingummier, som en mus jeg bor med, nåede at spise inden). Jeg synes ærlig talt, det var ret lækkert at modtage sådan en kasse lige inden weekenden og nåede mere eller mindre at snacke det hele, inden det blev mandag.

Og nu til de forskellige økologiske snacks:

 Jeg kendte Ombar i forvejen og synes altså de laver noget virkelig lækkert chokolade. Næsten så godt som at lave det selv (find min opskrift på hjemmelavet mælkechokolade her), hvilket jeg ikke får gjort så tit. Og så er Ombar et virkelig godt alternativ. Jeg kendte også mange af de andre brands, men har faktisk ikke smagt lige netop disse varianter før. Eneste snack som jeg ikke var så vild med var de crispy tang snacks fra Clearspring. Jeg tror bare stadig ikke, jeg er helt tangperson. Det bliver for fersk for mig.

Til gengæld var jeg vild med tamarinødderne fra samme mærke, chokoladenødderne fra Raw Chocolate co. , cashewnødder og inkabær med chokolade fra René Voltaire… og og OG den kodyllækre cookie uden sukker fra Kookiecat. Har I smagt dem? Åh WOW! Jeg ser, at de kommer i mange varianter og tænker, jeg skal prøve dem alle. Ja ja jeg burde bage dem selv noget oftere, men det går ikke altid sådan, og så har man brug for en snack på farten, ik? Jeg er ret vild med det her koncept og kunne sagtens finde på at bestille en omgang igen i fremtiden. Det må være lidt som Hjem is-bilen på en fredag – bare i en lidt sundere / naturligere variant! 😉

Hvad er dine favorit (økologiske) snacks? 

økologiske snacks fra Betterbox

LÆS OGSÅ: PEANUTBUTTER KNAS | PERFEKT SUKKERFRI SNACK!

2 Comments

 1. ej hvor et fint indlæg camilla. Jeg har det nøjagtigt lige som dig….både hvad angår gulerødder og agurker og det med at snacke i stedet for rigtige måltider….
  Jeg må indrømme at jeg er en kæmpe fan af hjemmelavede romkugler og myntekugler – altså ting sødet med dadler….en anden virkeligt lækker ting jeg har opdaget er peanutbutter med chokolade ….genialt til vafler faktisk og ovenpå kogte æg til akut choko attack:0). Og kokoschips og tørrede blåbær og gojibær. Ok nok for nu. Hvad synes du om loving earth chokoladen…den må jeg nemlig indrømme at jeg har et lidt anstrengt forhold til….og jeg er virkeligt kæmpe fan af rå chokolade ellers og jagter det gerne….og altid når jeg er i København:0):0):0)… Så gerne flere af den slags anmeldelser tak:0)…..jeg er heller ikke den store fan af tang…er tilgengæld helt vild med chips lavet af rodfrugter:0)

  • Camilla Reply

   Kære Lena, tusind tak for din kommentar. Hvor er det dejligt at læse de tanker og tips til yndlings snacks. Myntekugler lyder super lækkert. Er det romkugler, hvor du så tilsætter pebermynteolie? Wow, kogte æg med peanutbutter og chokolade?! DEN må du altså lige uddybe? Hehe..
   Interessant. Jeg har faktisk hørt flere, som ikke er så vilde med Loving Earth. Jeg synes deres varianter med kokosmælk er gode. Har du smagt dem? Og yes, helt sikkert. Flere snack attacks. Den er skrevet bag øret! 😉
   Rigtig god weekend!
   Kh. Camilla.

Write A Comment