bøger bolig anbefalinger

skaermbillede-2018-01-25-kl-16-51-44

 

 

I søndags spurgte jeg jer til råds ovre på min Instagram. Om inspiration til to forskellige ting som jeg godt kunne tænke mig at gøre her i 2018. Dels søgte jeg inspiration til nogle sjove bøger, og dels kunne jeg godt bruge tips til steder i Danmark, hvor jeg kunne tage hen helt alene og arbejde i fred og ro på et nyt projekt – eller trække stikket og bare slappe af. (Hver ting til sin tid, ik?)

Ift. opholdet var det måske lidt sværere end som så. I foreslog Tisvilde, Hven, Odense og Ærø. Alle tre steder som jeg gerne vil tilbringe (mere) tid, men jeg er nok lidt specifik i mine ønsker, for det må gerne være en slags ferielejlighed, så man ikke er helt alene, og så må der gerne være træningsmuligheder i nærheden, så man ikke sidder på sin flade hele dagen. Løb er selvfølgelig altid en mulighed, men noget indendørs træning, svømning eller lignende ville være klasse. Jeg har tidligere været i dialog med Dancenter og Danland og tænker umiddelbart, deres koncept rummer mange muligheder. Har du taget på et lignende ophold (med dig selv) i DK? For så må du endelig dele dine erfaringer.

Ift. bøger så kom I med så mange gode ideer. TAK! Jeg har tendens til at vælge selvbiografier og fagbøger, og det er jo bare skønt. Men indimellem giver de mig for mange tanker og ideer, og så har jeg svært ved at falde i søvn. SÅ velskrevne sjove/skønne/drømmende bøger er jeg på udkig efter. I foreslog;

Forslag til sjove, skønne bøger i 2018:

Papmaché-reglen af Hella Joof*

En mand der hedder Ove af Fredrik Backman*

Emma Gad for hvide af Anna Neye*

Sødbitter af Stephanie Danler*

Derudover har min veninde, kollega Louise også lånt mig;

L af Erland Loe*

Mount København ad Kasper Colling Nielsen*

Så nu tænker jeg, at der er lidt at gå i gang med.

Jeg har også to, jeg skal have færdiggjort, når jeg får tid til at læse på andre tidspunkter (fordi de sætter tanker i gang omkring København, kommunikation og fødevarepolitik, nemlig;

Valgt af Ritt Bjerregaard (Erindringer II)

Spis ordentligt af  Andreas Lindqvist og Christian Nørgaard
(en guide til den skeptiske forbruger omkring madvarer. SÅ spændende indtil videre.)

Bedste bøger jeg læste i 2017;

Jytte fra marketing er gået i dag af Morten Münster* (jep, anmeldelse er på vej)

Kludedukken af Daniel Cole*

Ser du månen, Daniel af Puk Damsgård*

Hvad var den bedste bog, du læste i 2017? Og hvad skal på reolen her i 2018?

sjove bøger anbefalinger

Læs også: Hue! Her vil jeg skrive en bog en dag

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der læser med herindeDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’

Write A Comment