Wuhuuu. Aarstiderne åbner et sneboldekast fra mig, nemlig ved Nordhavn. Det er da ret fedt, hva? I Posthallen kommer der til at være bl.a. fermenteringskurser og fokus på urban gardening og landkøkkener. Det tænker jeg da lige, jeg skal tjekke ud. Hvad med dig?

D. 20. januar går det løs, så det er jo lige om lidt. Læs hele pressemeddelelsen her:

Aarstiderne åbner i Nordhavn

Når Aarstiderne lørdag den 20. januar slår porten op i Posthallen, bliver det starten på et helt nyt eventyr for den økologiske organisation. Posthallen skal nemlig fremover fungere som Aarstidernes arrangement-lokaler i København, hvor alle kan komme til foredrag af forskellig art, få fingrene ned i fermenteringskrukkerne og på den måde få naturen lidt tættere på livet midt i den pulserende storby.

“Vi mærker en stor interesse fra danskerne om at vide mere om emner som fermentering og juicing, men også hvordan man helt lavpraktisk gror grøntsager. Derfor vil vi selvfølgelig gerne undervise og inddrage de mange mennesker i storbyen, som til daglig måske ikke har så meget natur og landskab på programmet,” forklarer medstifter af Aarstiderne, Søren Ejlersen.

Juice og salat og Aarstiderne

Urban gardening og landkøkken

Det gastronomiske forsamlingshus i Nordhavn kommer til at betyde, at københavnerne nu kan lære alt fra fermentering, urban gardening og økologisk madlavning midt i byen. Og derudover kommer der også til at være arrangementer med landkøkken og fællesspisning, samt en lille gårdbutik med økologiske grøntsager.

Aarstidernes hjemmeside bliver opdateret løbende med arrangementer, som man kan købe billet til, og ind imellem er der også gratis arrangementer for hele familien.

Info:
Adresse: Posthallen, Århusgade 126, 2100 København V
Åbningstider: skiftende alt efter, hvornår der afholdes arrangementer
Åbningsevent: lørdag den 20. januar kl. 10-15 er der åbningsfest med masser af gratis aktiviteter for hele familien.

Læs mere på Facebook-eventen her.

salat tomater aarstiderne

Billederne i indlægget er taget, da jeg besøgte Aarstidernes Fasangården på Frederiksberg i sommers. 😉

Læg også: Test: Kombucha fra Aarstiderne

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der læser med herindeDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

Write A Comment