januar 2018 kalender og pod chokolade, kaffe og tulipanerAlle_reklamelinks

 

Morgenrutiner 2018. Nu skal det være! Husker I mit indlæg om de 10 nye daglige rutiner efter ferien (…og hvordan det så i virkeligheden kan gå..)? Der var ret mange af jer, som kunne genkende de (lidt for) høje ambitioner. Jeg kunne ligesom fornemme, at jeg ikke er ene om at sætte barren lidt for højt. Så nu tænkte jeg, at jeg ville gøre det lidt mere håndgribeligt. Og realistisk. Når det nu kun er om morgenen, at man skal stramme op, så går det vel lige. Eller hvad?

Og hvis man nu også forkorter dem ned fra 10 til 5?  Jeg prøver.

I DEN GYLDNE MORGENSTUND I 2018  VIL JEG PRØVE MED DISSE MORGENRUTINER;

1. Stå op kl. 6!

Skrev jeg lige det? Fedt, for så forpligter det jo. Jeg har faktisk, siden vi kom hjem fra ferie, været oppe på det tidspunkt hver morgen. Ja ja det er kun i alt 4 dage. Og ja, det var takket være jetlag, MEN det har været helt fantastisk. Jeg har både nået at lave (GOD) morgenmad, tjekket de første mails og ordnet de første arbejdsopgaver, inden kl. blev 8.30. I dejlig ro og mag. Det er også en befrielse sidst på eftermiddagen / først på aftenen at tænke; “Åh jeg burde lige”, og så komme i tanke om, at det jo bare kan nås tidligt i morgen.

2. Begynde at tage vitaminer og kosttilskud igen.

Det har jeg forsømt de seneste uger … måneder. (Måske halve år. Ahøm). Og heldigvis er alle dem jeg skal have lige nu på tilbud. (Kosttilskud er åbenbart også typerne, der er på udsalg:) Den her Omega-3*,B12*, Silica Extra* og Zink*.
Og så skal jeg have et pille-etui, så man hver dag får taget de pokkers piller.

3. Få styr på indbakken

Jeg har pt. hele 4 forskellige mails. Det er for mange! Så nu vil jeg fokusere på 2 og sørge for at alle mails, der kommer, bliver enten slettet eller arkiveret, når de er læst. Og så skal jeg have styr på alle de nyhedsbreve mm. jeg har tilmeldt mig. Pyha, det er også mange! Hvad gør du for at holde orden i din indbakke?  Tips til geniale genveje modtages med kyshånd!

4. Ikke stoppe med at drikke kaffe

…. da det er og bliver min yndlings nydelsesting nr. 1. MEN jeg vil begynde at supplere med matcha latte, som også giver den fyldige fornemmelse som kaffe med (havre)mælk gør og sikrer at jeg ikke drikker 3 kopper kaffe inden kl. 9.  Den her matcha* er bare den bedste! Dyr, men også bare så meget bedre end de andre.  Her* kan man også få den i breve, som er lige til at tage med i tasken på arbejde osv.

5. Skrive på en ny bog

Eller nej vent; lad mig sige det på en anden måde; skrive 15 minutter hver morgen (okay måske ikke HVER morgen) på noget, der engang skal blive en bog. Inspirationen med at skrive meget lidt hver dag kommer fra noget, jeg læste i denne bog; Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag*. Verdens skøreste titel, men indholdet er genialt. Jeg vender forhåbentligt tilbage med en anmeldelse snarest!

6. Grine lidt mere (af mig selv) fra dagens start – og bare springe ud i det! 

HVORDAN ER DINE MORGENRUTINER HER I 2018? DEL GERNE LIDT INSPIRATION I KOMMENTARFELTET. 😉

morgenrutiner i 2018

————————————————————————————————————————————————————

Læg også: Tjen penge som selvstændig, siger du? Sådan gik det i 2017!

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der læser med herindeDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

 

7 Comments

 1. Åha, jeg burde virkelig også sætte mig et mål for at stå op i ordentlig tid. Lige siden vi kom hjem fra vores juleferie i Danmark, er jeg først kommet ud af sengen mellem kl. 9 og 10. Og så føler jeg ligesom lidt, at dagen allerede er ovre, fordi jeg har mistet 3-4 timer, som jeg kunne have brugt på noget fornuftigt. Må hellere lige få taget mig sammen! (:

  • Camilla Reply

   Jaaah, jeg havde det på præcis samme måde, da jeg studerede, og det var altså bare ikke holdbart i længden. Et nytårsforsæt for 2018? Lad mig høre hvordan det går! 😉

 2. Håber du deler dine erfaringer med at få styr på indbakken – det kunne jeg virkelig trænge til! Mine morgenrutiner indeholder bl.a. en kort reflektion over dagen der venter. Jeg tager mig tid til at finde tre små (eller store) ting, jeg glæder mig til – det er sådan en dejlig måde at starte dagen på!

  • Camilla Reply

   Hej Pia, meget gerne. Jeg fandt faktisk ud af at super effektivt trick, som har gjort en KÆMPE forskel for min indbakke. Skal nok lige prøve at finde tid til at dele en slags guide eller i hvert fald mine tips herinde. Tak for feedback. Det betyder så meget! Og sikke en god idé med at tænke over tre ting, du glæder dig til. Det vil jeg også prøve. I morges tænkte jeg på, hvor lang en dag, der ventede og besluttede mig for at blive liggende 15 minutter længere. Det kan ikke anbefales, haha! Rigtig god dag!;)

 3. Ja, jeg kæmper også lidt med rod i indbakken, så tips er velkomne 🙂
  Jeg står allerede op mellem 6 og 6.30, også om mandagen hvor jeg ellers møder senere, for så er der tid til at drikke den første kop kaffe i sengen og holde i hånd med kæresten 🙂
  De andre dage er det op og igang med det samme, selv om det er sååå svært. Her i 2018 vil jeg helt klart prøve at få lavet lidt yogaøvelser om morgenen, da min krop skriger på det! Kosttilskud får jeg faktisk taget, men jeg vil rigtig gerne skifte nogle af de mange kopper kaffe ud med maté, te eller varmt vand med citron.

  • Camilla Reply

   Hej Sidsel. Skørt, syntes jeg havde svaret på det her, men kan da ikke se min kommentar herinde. Det må du undskylde!
   Det tyder da på, at jeg ikke er den eneste med indbakkerod. Jeg må komme i gang med et indlæg om orden i de kære mails. Det lyder virkelig som en skøn morgen, du har dig. Og hvor er det hyggeligt med den første kop kaffe i sengen. Det kunne jeg godt nok også godt vænne mig til.
   Og ja, yoga er faktisk også på min liste. Jeg synes, det er så meget lettere om sommeren, hvor jeg lige kan hoppe ned i gården og lave et par øvelser. Det kan jeg selvfølgelig også her i januar, meeen 😉 Hvor mange kop kaffer er du oppe på dagligt? Det er så godt med kaffe, men ja vi har jo brug for andet også..
   Rigtig god dag!
   Kh C.

 4. Jeg har også stor udfordringer med min indbakke. Jeg har 2 forskellige mails og de er begge aktive rigtig mange steder. Jeg ved efterhånden ikke hvad jeg skal stille op 🙂

Write A Comment