Godt nytår allesammen!;) Netop hvemvendt fra en skøn ferie til Bali og Gili, slog det mig flere gange; Har vi ikke efterhånden brug for lidt mere Instagram behind the scenes?

Selvom jeg hører til den gruppe, der er tilhænger af et æstetisk Instagram – og først og fremmest ser platformen som et kunstnerisk, inspirerende univers og ikke et sted der prøver at manipulere virkeligheden. Ja, så føler jeg også et behov for at gøre lidt grin med mig selv – og den proforma-kontekst jeg indimellem falder ind i. Fordi jeg ser æstetiske muligheder i et setup, men undervejs godt kan se, at det er lidt skørt, det jeg har gang i.

Ligesom jeg iøvrigt har gjort på alle mine arbejdspladser gennem livet. Lige fra da jeg i Nykredits kommunikationsafdeling skrev om succeshistorier, fordi det gør man jo, eller som 15-årig startede med at arbejde i en isvaffel-bod og lokalavisen skulle komme og tage billeder, mens jeg lod som om jeg helt tilfældigt bagte isvafler. (Selvom jeg lige var startet derinde og slet ikke havde styr på noget som helst.)

Min forkærlighed for Instagrams æstetiske muligheder gør at jeg ikke er helt med på “uden filter” og alt det der. MEN så var det jeg tænkte; den nyere funktion med at lave albums på mediet, er jo en oplagt mulighed for at vise lidt behind the scenes. Så her kommer den første i rækken: Instagram behind the scenes: gyngen!

Find Copenhagenbyme på Instagram her

Instagram behind the scenes: gyngen!

På Instagram swiper man for at se historien. Her kommer den lige lodret i stedet.

gili bali strande copenhagenbymestrande på gili t og baligili t bali gynge og billeder til Instagramgynge og strande på gili (Trawanghan)Tænker du også det ser nemt ud, når andre poserer  elegant og upåvirket på en gynge i isblå omgivelser? Well. Her var scenariet lidt mindre ligetil. Først fik jeg kjolen godt placeret i vandet som en kæmpesugende karklud, så røg sandalerne af, og de døde koraler føltes som små issyler under fødderne. Ikke en god kombination med overbalance både forfra og bagfra. Til sidst skulle jeg lige lære at balancere på selve gyngen også. Det gik lidt bedre, når jeg kiggede ned og samtidig holdt øje med de flydende sandaler og overvejede hvordan jeg kom tilbage på stranden igen … Ja og SÅ kunne vi altså tage det “perfekte billede”   

Modtagelsen har været god. 545 likes og 50 kommentarer. De fleste synes, det er sjovt og befriende og en enkelt mener jeg neglicerer koralerne og burde dele mere behind the scenes fra Bali i stedet. Det sidste kommer helt sikkert til at være noget jeg vender tilbage til. Og dem der kender mig ved (forhåbenligt), at døde koraler på ingen måde er noget jeg neglicerer. Her er de dog mere brugt som beskrivelse af situationen. Og så tog jeg den frihed at holde lidt “pause” fra de svære tanker om bæredygtighed og gøre lidt grin med mig selv. Jeg er jo bare et menneske!;)

Nu vil jeg gerne spørge dig;

Mere behind the scenes her i 2018? Og hvad synes du er det bedste ved Instagram?

Jeg ville elske at læse/høre din mening i kommentarfeltet!

————————————————————————————————————————————————————

Læg også: Sådan kan du bruge bogmærker på Instagram

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der læser med herindeDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

2 Comments

  1. Har set billeder af denne gynge cirka en million gange, så det er altid sjovt at set alt det besvær, der er bag de ikoniske Instagram billeder. Ja tak til mere behind the scenes! 😀

    • Camilla Reply

      Haha, ja det er en lille smule kliché, ik Camilla? Og fedt at høre. Så er der da flere på vej. Rigtig god weekend! 😉

Write A Comment