Skal du ud og købe julegaver i dag eller er du i humør til at skyde juleferien i gang med en ordentlig r***** hygge? Så kom forbi Social ved søerne fra 16-19 og få gløgg og smagsprøver fra min kogebog Vidunderlige Vafler. Jeg tænker det bliver lidt pizzavafler eller vaffel croque monsieur, som I skal få lov til at teste 🙂

Og du kan samtidig skylle ned med Socials hjemmelavede espresso martini  til 60 kr., øko øl til 30 kr. og øko gløgg til 45 kr. glasset. (Espresso er min absolut yndlingsdrink. Men gløgg er altså en skarp konkurrent. Kaffe vs. rødvin. Svært)

Nå men det kunne være så hyggeligt, hvis du stak hovedet forbi … Også hvis det bare er for en ultrakort bemærkning! Du kan selvfølgelig også købe kogebogen til en fin pris. Og få en lille hilsen med til dig selv, venner og familie.

Se også eventet: Gløgg & vafler. Og espresso martini her

Jeg siger det bare; julestemning, vafler, vaffelbøger, espresso martini, julemusik (Wham) og gløgg. På en af byens allerbedste cafeer.
Det kan man næsten ikke sige nej til, vel? 😉

Og hvis ikke vi ses, må I nyde de sidste juledage i fulde drag. Kørte lige i dag ned ad Nordre Frihavnsgade og tænkte; “hvor er de lyskæder med stjerner flotte. Må nyde dem lidt ekstra her til sidst”. <3

croque monsieur vafler copenhagenbyme. gløgg & vafler

————————————————————————————————————————————————————

LÆS OGSÅ: VIDUNDERLIGE VAFLER UDKOMMER. I DAG!

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der vil leve mere bæredygtigtDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

Write A Comment