Juno The Bakery med økologisk hjemmebagt brød er åbnet  på Østerbro.  Alle snakker om den, alle skriver om den og alle vil derhen. Og så ligger den ovenikøbet så tæt på mig, at man næsten kan kalde den min lille husbager. Alligevel var det først i lørdags jeg kom forbi.

Og jep. KØ sagde du? Det er der. Lige fra den nybagte mor til den midaldrende mand og hende der lige har været ude og løbe.  Og hvis du har tømmermænd på en lørdag eller søndag er det bare med at tage herhen og fryse al snapsen ud, mens du venter pænt. Jeg blev så duperet over fremmødet at jeg tog adskillige billeder og snaps for at dokumentere populariteten og der var mindst 3 andre der gjorde det samme!

Kardemommebolle fra Juno The Bakery

Nå men fat mod! For det går stærkt. Det er jo trods alt “bare” brød som kommer brændvarmt ud fra ovnen (og bliver æltet sammen og formet på en yderst professionel måde.) Hvor tit kan man lige gå til en bager i København (og andre steder for den sags skyld) og få nybagt brød på den måde længere? JEG ELSKER DET!

Ja faktisk kan man allerede der sætte stopper for formodning om overdrevet hypefaktor, for at man gør sig umage på den måde  – og serverer nybagt og varmt brød. Det fortjener næsten hype i sig selv.

Smil og venlighed var der også masser af hos Juno The Bakery!

juno kø på østerbro

Udvalget, smagen og konsistensen – lever det op til sin hype?

Da jeg var forbi, spændte mulighederne fra surdejsboller, croissanter og rugbrødscrackers af en art – til peberkager, kardemommeboller og safranboller. Jeg købte alle slags boller og en croissant. Nu skulle det hele testes! (I øvrigt virkelig lang tid siden jeg har shoppet for 110 kr. brød til 2 personer. Hvis nogensinde!)

Vi fik herlighederne til en sen brunch med juice og kaffe. Simpelt når det er bedst. Surdejsbollerne var fyldt med smukke lufthuller og den dejligste svampede konsistens som slugte persillepestoen fra Emmerys med smagseksplosion som følge. Kardemommebollen var stadig varm, da den kom ud af posen og havde lige den blødhed og grad af snask, som Meyers kanelsnurrer på det seneste har manglet.

Juno The Bakery bageriet på Østerbro

Safranboller har jeg ikke smagt tidligere, men det her må være den perfekte anledning. For dælen hvor smagte de også godt. Croissanten var på grænsen til for brændt på toppen, men da jeg så min kærestes udtryk i ansigtet da han tog den første bid, var jeg ikke i tvivl. Også den scorede absolut toppoint!

I kan måske fornemme svaret på mit spørgsmål; lever den nye øko-darling op til sin hype? Er du gal, den gør. Skynd jer afsted, frys i kulden, brug opsparingen på weekendbrødet herinde. Det er det hele værd!

Juno the bakery
Århusgade 48
2100 København

Åbningstider;
Ons-lør 7.30-18
Søn: 9-15

Vil du selv blive bedre til at bage brød eller lave croissanter? Så tjek lige den her bageskole (reklamelink) eller fransk croissantkursus (reklamelink) ud. Mmmmh….

Juno The Bakery - økologisk bageri på Østerbro

————————————————————————————————————————————————————

SE OGSÅ MIN GUIDE TIL ØSTERBRO – FRA MORGEN TIL AFTEN!

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der vil leve mere bæredygtigtDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

 

Write A Comment