Blev det så i år jeg fik overbevist familien om at julegaveønsker skulle droppes til fordel for planlægning af brætspil juleaften? Nix! Til gengæld er det måske ikke SÅ dumt igen, for jeg har efterhånden flere ting, der trænger til en udskiftning til noget ordentligt kvalitet og mere bæredygtigt herhjemme. Selv en minimalist (eller i hvert fald en der forsøger at være det) kan jo mangle noget i hverdagen. Ja faktisk mere end jeg selv lige umiddelbart troede, da jeg hårdnakket påstod  over for familien, at vi jo ikke mangler noget som helst. (Selvom det gør vi jo i princippet ikke ;))

OG har du ikke købt gaver endnu, kan du måske finde inspiration til kontoret, køkkenet, stuen, soveværelset ELLER nogle skønne oplevelser ude i verden – altsammen i vidt forskellige prisklasser.

 

julegaveønsker til stue og soveværelse; stole fra FDB, puder, sengetøj, tæpper

Alle_reklamelinks

Julegaveønsker: Tekstil & møbler

1. Stol fra Jørgen Bækmark i eg. Det vil passe SÅ fint i stuen i mit mikroskopiske læsehjørne under de franske vinkasser.

2. Lækkert tæppe / plaid i 100% merinould. I alverdens farvekombinationer.

3. Pude i naturligt look og af høj kvalitet fra danske To Be Living. Findes også i flere farver her*.

4. Tæppe i søgræs fra Bloomingville*

5. Spisebordsstole i FSC-certificeret fra europæiske skove.: 4 stk tak! Hehe. Vores spisebordsstole er købt på DBA for maaaange år siden og trænger virkelig til en udskiftning inden nogen falder igennem dem.

6. Grøn velour pude*; Pudebetrækket i velour er produceret i fin bomuldskvalitet, og den inderste pude er danskproduceret (yay!) af dun og fjer.

7. Økologisk sengetøj. F.eks. det her*; Jeg har ønsket mig sengetøj i lang tid efterhånden. Klart en investering til januar hvis det ikke lander under juletræet!

køkken og madlavning julegaveønsker

Julegaveønsker: Køkken & madlavning

1. Den lækre økologiske drikkedunk fra Organic Basics, som jeg har skrevet om flere gange herinde.

HUSK du kan få 20% rabat på ALLE varer fra Organic Basics* indtil d. 14/12, når du bruger rabatkoden: copenhagenbyme20.  

2. Smukkeste keramik (tallerkner og skåle) fra danske og håndlavede BoTyrrestrup Design

3. Eva solo to go kaffekop (fordi jeg har slidt min gamle op og kan holde kaffen varm i 120 år (mindst;)) Den fås i alverdens farver. Denne gang er jeg til en af de neutrale som den her*

4. Brødkurv i bambus fra Bloomingville. Se mere her*

5. HW larsen dressingflaskerInspireret af Maria som altid fylder sine hjemmelavede dressinger i sådan en beholder, hvilket jeg synes er så smart. De koster vitterligt ingenting, men jeg får dem aldrig købt, så det ville være en dejlig overraskelse.

6. Humdakin opvaskemiddel* eller håndcreme*: har tidligere haft deres produkter, og alt er så lækkert. Skabt med naturlige nordiske ingredienser

7. Håndklæder i øko bomuld (også) fra Humdakin*: og JA mærket hedder noget med vaffel. Se bare her*;

8. Gryder i kobber (som jeg også ønskede mig sidste år).  Jeg trænger seriøst til en opgradering på køkkenudstyr-fronten, hvor alt er slidt helt ned efterhånden! Gryderne kan endda fås med 23% rabat lige her.*

diverse oplevelser i julegave

 Julegaveønsker: Oplevelser & fritid

1. Stå fast! Bliver 2018 året hvor jeg bliver bedre til at sige nej og gå glip af ting? Måske den her bog kan hjælpe mig.

2. Kokkeskole hos Kokkeriet (spar 450 kr.)*: Har fået en smagsprøve på Kokkeriet til et event en gang. Det var så fedt! Kokkeriet har iøvrigt indført den vildeste veganske menu. Det er altså blæret. Vil jeg så gerne prøve!

3Følelsernes politik. Ja ja måske lidt nørdet, men jeg elsker jo følelser i politik. Den her nye bog lyder SÅ spændende. Find den her*.

4. Spaophold på Ystad Saltsjöbad*: Stedet hvor alle bloggere har været (måske lige undtagen mig, hehe.) Hypet eller ej. Jeg vil SÅÅÅ gerne prøve det og drømmer faktisk hver uge om en getaway i det svenske wonderland.

5Lækre shorts til min yndlings sportsgren; hot yoga / bikram. Ønsker mig egentlig nærmest ALT der kan findes her*.

6. SLUK. En vigtig ting at lære, hvis man vil være bedre til at gå glip, er at slukke for de digitale medier i ny og næ. Det står der en masse om i denne bog*, som jeg har hørt skulle være meget interessant.

7. Høvding cykelhjelm airbag: Den smarteste cykelhjelm som ikke er en cykelhjelm. Åh, den er altså lidt dyr, men hvor meget er livet ikke værd? (For lige at sætte det lidt på en spids.) På tilbud med næsten 500 kr. rabat lige her*

Se også: 12 bæredygtige gaveideer til ham og hende

Write A Comment