• Opdagede jeg den her vilde Instagram-profil med fokus på kaffe denne uge. Er den ikke fed?
 • Stak det en smule af for mig på Twitter i sidste uge, da jeg postede det her. Bølgerne gik højt under kommunalvalget, og jeg har bare meget mere respekt for politkere, der taler pænt om deres konkurrenter/samarbejdspartnere. Det andet mobberi er simpelthen for primitivt!
 • Vil jeg gerne vide, om Summerbird har haft en snebolde-version længe? Og i så fald; hvordan er det gået min næste forbi?
 • Er det mig en gåde, hvorfor man ikke lærer noget om privatøkonomi i folkeskolen, ungdomsuddannelser eller for den sags skyld på universitetet. Hvorfor pokker sidder man som voksen og bakser med det elementære økonomiske grundlag (for sig selv OG sin virksomhed), mens man på gymnasiet til hudløshed terpede, hvad ulven kommer og 50 andre vendinger hedder på latin? Jeg elskede fag som latin og oldtidskundskab. Men har jeg haft brug for det en eneste gang siden da? Øhm. Nej! (Og jeg har endda læst fransk på bacheloren…)
 • Har jeg opdaget den fedeste detalje ved Tivolis nye food hall; terrassen! Der sidder man gerne og fryser en eller to legemsdele af, så længe der på en måde er varme(lamper) og udsigt til Tivoli.

Kanelsnegle, podcast, Rasmus Nøhr, Morten Resen og serie-protest

 • Havde jeg glemt HVOR godt Emmerys kanelsnegle smager. Så i sidste uge måtte jeg teste to dage i træk. De er med rigtig chokolade og har nok for alvor overbevist mig i kategorien; Københavns bedste kanelsnegle.
 • Har mit kaffeforbrug på det seneste tager overhånd. Hvor blev tiden af, hvor man kunne nøjes med en enkelt kop inden frokost? (…Og så har jeg ikke engang børn).
 • Er jeg så tæt på at fjerne “Det vi taler om” fra min podcast for begyndere-liste efter at have hørt det her afsnit om bl.a. Black Friday. Av, hvor jeg synes flere af dem siger mange skøre ting. Og neglicerer det at tage ansvar for miljøet på det groveste. Signe Wenneberg får også en ordenligt kollektiv sviner – på grænsen til hetz. Programmet savner en person eller to, der ser anderledes på tingene og ikke blot snupper den nemme tilgang. Eller er det bare mig?
 • Er det nyeste afsnit af Morten Resens startup podcast til gengæld genialt. Han diskuterer usikkerheden som iværksætter med Claus Holm og deres koner. Simpelthen sådan en autentisk diskussion. Og jeg anede ikke, at de to var bedste venner?!
 • Har jeg indtil videre smagt 5  forskellige slags gløgg denne sæson. Eller var det 6? Jeg skal teste alle i byen – i researchens navn selvfølgelig!;)
 • Må jeg også lige spørge; hvad sker der for Rasmus Nøhr? Og hans Facebook-post som altså nu er blevet slettet igen. Thumps up for at påpege klimakrise, men ligefrem trække den over på #metoo OG så på den måde? Ej, det er en ommer med ommer på. For ikke at sige; katastrofe!
 • Nægter jeg stadig at se Game of Thrones. Og indtil videre også Stranger Things. Og alle de andre overnaturlige serier.
 • …Ja, ja jeg sagde jo bare; indtil videre!
 • Har jeg til gengæld langt om længe overgivet mig til Den Store Bagedyst. Og så er det slut! #NotFair

valg, metoo, stranger things, tivoli, summerbird snebolde, Morten Resen startup

Læs flere Apropos Ingenting indlæg her

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der vil leve mere bæredygtigtDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

https://copenhagenbyme.com/category/apropos-ingenting/

Write A Comment