Undertøj og t-shirt af økologisk bomuld fra Organic Basics

Copenhagenbyme.comHej alle og glædelig onsdag. Hvordan skal I tilbringe denne højhellige andensidste dag i november? Jeg har lige siddet og arbejdet hjemme med 5 forskellige social media planer for 5 forskellige brands. Det er med at holde tungen lige i munden!;)

Om en times tid skal jeg til et presseevent, hvor jeg skal lave og servere vafler til de ca. 40 deltagere. Det bliver lidt søde og salte vafler, og forhåbentligt synes nogen, at det smager så godt, at de vil købe en bog eller to med hjem. Det der med at arbejde gratis, er jo altid en sats ift. om det kan betale sig. Men sjovt bliver det helt sikkert!
Inden jeg drager til presseevent, vil jeg lige skynde mig at dele en god rabatkode med jer. Kan I huske, da jeg skrev om det lækre 100% økologiske bomuld fra Organic Basics? NU jeg har simpelthen fået en rabat på 20% på hele shoppen hjem til jer.

Brug rabatkoden: copenhagenbyme20 og få 20% hos Organic Basics på hele shoppen

  Rabatkoden gælder indtil d. 14. december 2017, så der er både til adventsgaver, julegaver eller måske lidt øko forkælelse til jer selv 😉 Men man skal nok ikke vente alt for længe. Personligt tror jeg jeg skal ind og købe den fede drikkedunk som du finder under  accessories eller lige her. Så perfekt til yoga og til generelt at drikke lidt mere vand i hverdagen. Jeg tænker også snart jeg må springe ud i det der med bambus-tandbørster.
Ha’ en skøn dag derude! ❤

 

Økologisk, bæredygtig bomuld, croissant fra Emmerys og kaffe

————————————————————————————————————————————————————

LÆs også:  5 VILDESTE FORANDRINGER EFTER 22 DAGE MED HOT YOGA!

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der vil leve mere bæredygtigtDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

Write A Comment