romantisk ophold kragerup

Alle_reklamelinks

 

Okay, det her havde jeg egentlig aldrig troede jeg skulle lave. Et indlæg om Black Friday tilbud. Hvad bilder jeg mig egentlig ind? Black Friday opfordrer på mange måder til (over)forbrug, og det er jo ikke umiddelbart noget et grønt hjerte banker for?

MEN MEN MEN. Ingen regel uden undtagelser. Og de kommer her; OPLEVELSER! Sjove, mindeværdige, afslappende ting som man gør sammen med dem man holder af. Black Friday tilbud eller ej. Jeg siger altså ikke nej til de sejeste og lækreste oplevelser til hele 25%. I DAG! (Og 30% hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev). Og det er altså ikke sådan nogle øv-steder der er med på den portal. Det er virkelig kvalitet og mange af mine lokale favoritter i spil.

Oplevelsesgaver = de bedste julegaver!

Oplevelser er i øvrigt den helt oplagte julegave. Jeg har ikke helt nået at tale med min familie, om det er i år vi skal afskaffe julegaverne og spille i stedet (hygge med brætspil er og bliver en gave i sig selv), men måske jeg lige skal afklare det i dag. Hvis jeg bliver nedstemt, kan jeg i så fald købe lækre oplevelser til os alle i 2018 som gave(r).

Det er hjemmesiden duglemmerdetaldrig.dk der tilbyder rabatten i dag. Og se lige alle de muligheder der er. Der er alt fra kaffekursus med verdens bedste Coffee Collective til spa-ophold i Ystad. Jeg DRØMMER om spa og har gjort det det sidste år. Og madkurser er også bare altid et hit. Hvordan skal jeg vælge??

Her er mine 13 favoritter :

Black Friday Tilbud: oplevelser med 25-30% rabat:

Forkælelse og spa. Ystad, Arndal mm. omkring København

Spaophold på Ystad Saltsjöbad (hele 960 kr. i rabat på 1 overnatning for 2 personer)*: Stedet hvor alle bloggere har været (måske lige undtagen mig, hehe.) Hypet eller ej. Jeg vil SÅÅÅ gerne prøve det og drømmer faktisk hver uge om en getaway i det svenske wonderland.

 Ansigtsbehandling og tempelmassage hos Ni’mat*: Kunne man vælge hvis Ystad bliver lidt for vildt.

Hot Coconut Kropsbehandling hos Arndal* med økologiske råvarer. Åhr det lyder virkelig virkelig lækkert!

madkurser og gourmetoplevelser

Kokkeskole hos Kokkeriet (spar 450 kr.)*: Har jeg faktisk også fået en smagsprøve på til et event en gang. Det var så fedt! Kokkeriet har iøvrigt indført den vildeste veganske menu. Det er altså blæret. Vil jeg så gerne prøve!

Pizzakursus hos Meyers Madhus*Orv jeg kender en eller 5 i familien der ville sætte pris på sådan en omgang. Jeg er omgivet af pizza-tosser.

Og, og, og tjek lige den her; Vildmarksgourmet i Mols Bjerge* – det lyder jo for fedt!

Eller den lidt mere luksuriøse; Gourmetophold på moderne og bæredygtige Kragerup Gods* 

aktive oplevelser

Paint ‘n’ Wine*: Se DET har jeg længe villet prøve. Jeg elsker vin, og jeg elsker at være kreativ og gøre noget andet med venner og familie end bare spise og drikke kaffe.

Escape Room København*: Jeg har så længe villet prøve de her gåderum i byen. Er blevet inviteret et par gange, men endnu ikke kommet afsted desværre. Har hørt meget godt om det!

Luksus kaanoophold*: Den lidt mere udfordrende frilufts-agtige aktivitet. Jeg blev bidt at kajak i Vietnam. Og kano er jo næsten det samme ik? 😉 Og så i de omgivelser omkring Silkeborg. ARH!

Søde oplevelser Black Friday tilbud. Karamelleriet og Social Foodies

Karamelsmagning hos Karamelleriet*: Karamelleriet har nok lavet årets flotteste julekalender. Jeg fik den af min søde ven Morten til bogreceptionen – og er nu for alvor blevet fan af deres ting.

Flødebollekursus hos Social Foodies*: Et sted med en god sag i Afrika. Har været der engang, og det var hylemorsomt og smager så godt. Gør det gerne igen. På Yelp kårede vi i øvrigt dem til at have byens bedste flødebolle!

Og så kan man jo lige skylle det søde ned med Baristakursus hos The Coffee Collective* (eller La Cabra* for det jyske publikum): Byens bedste, ansvarlige kaffe. Den vil jeg godt prøve at lave!

Sådan får Du rabatten:

Pssssst. Du trykker bare på “få rabat” på forsiden og så får du sendt en rabatkode til din mail. Du får endda hele 30% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det er altså ikke dumt!

Læs også: 12 bæredygtige gaver til ham og hende

————————————————————————————————————————————————————

Ps. Vidste du at jeg har lavet en lukket Facebook-gruppe for dig der elsker KøbenhavnDu kan være med lige her!

Følg også med på Facebook, på Instagram: @copenhagenbyme og på Bloglovin’.

Write A Comment