SÅ kom dagen. Hvor Vidunderlige Vafler så dagens lys. 75 opskrifter på vafler til morgen, middag og aften. Hæftet sammen med omslag og en lille introduktion, bæredygtig guide og det løse. Nej okay nu skal jeg ikke negligere, for ærlig talt så er sådan en kogebog altså benhårdt arbejde, og jeg er da mega stolt af resultatet!

Havde du spurgt mig i sommers, så var det her øjeblik meget svært at tro på. Jeg har haft bogen i hånden et par gange nu og tror stadig ikke helt på, at den er der. Som i; “skete det her lige?” Faktisk så kunne jeg slet ikke rumme det, da jeg lige fik den med hjem fra forlaget. Så jeg måtte lægge den i en pose på en stol og skubbe den ind under spisebordet. Haha! Det var simpelthen for overvældende. At se noget man har arbejdet på så længe, og så pludselig stå med det i hånden. Jeg følte jeg burde have en følelse af eksplosion indeni og hoppe og danse. Men altså hvordan? Jaja det der med at fejre sine sejre, ik? Working on it!

Men i dag har jeg lyst til at fejre det med jer. For I er om nogen skyld i at alle de vaffelideer endelig kom ned på skrift. Tak for jeres motivation, åbenhed og nysgerrighed.

Vil du se det endelige resultat af bogen VIDUNDERLIGE VAFLER? Klik HER!

vidunderlige vafler kogebog om vafler

————————————————————————————————————————————————————

Find også mere vaffelinspiration på min Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment