Bogudgivelse, bogreception og bogforum.

First things first.. “Hvornår udkommer kogebogen?” er et spørgsmål jeg har fået virkelig mange gange det sidste stykke tid. En ting er at jeg selv glæder mig til den der helt surrealistiske oplevelse; at holde bogen i mine bare hænder. En anden ting er at jeg super gerne vil kunne sige; “Det gør den d. xxxxx”.

Og  hurra! Det kan jeg nå. Kogebogen Vidunderlige Vafler udkommer nemlig (trommesolo……)

**TIRSDAG D. 31. OKTOBER.**

Jep, på selveste allehelgensaften(sdag). Der er den simpelthen offentlig tilgængelig og kommer til salg i boghandlerne og forudbestillingerne fra Saxo bliver afsendt. Det skal da næsten fejres med græskar  og bobler, hva?

RETTELSE: Kogebogen udkommer MANDAG D. 6/11 i stedet.

Jeg tror ikke helt, det er gået op for mig endnu. Når jeg ser omslaget og link til at købe den, er det sådan lidt; “Jamen det er jo en anden, der har skrevet og lavet DEN.” Og det på trods af at jeg har knoklet hele sommeren og udmærket været bevidst om, at det netop var en kogebog jeg arbejdede på. I virkeligheden ret skørt og irrationelt

vidunderlige vafler copenhagenbyme

Program de næste uger + bogreception

Derudover kommer der til at ske en del ting de kommende uger, som er relateret til vafler og kogebogen:

Go’ Morgen Danmark:

På mandag morgen skal jeg endnu engang ind og lave vafler i vores allesammens morgenshow. Vafler til morgen, middag og aften. Hvad synes I jeg skal lave? Og mon Mikkel er vært? 😉

Bogforum:

Fredag d. 10/11  kl. 14.00 står jeg på Bogforum og uddeler smagsprøver og signerer bøger. Bogen kan desuden købes til 25 % under hele messen.

Bogreception:

Derudover har jeg netop for et øjeblik siden inviteret BOGRECEPTION lige her.

Det bliver d. 16/11 i Jesper Glyrskovs flotte fotostudie på Kronprinsessegade. Jesper tog alle billederne til bogen. Han er så dygtig, og studiet er så smukt, rummeligt og centralt placeret i København. Bonusinfo: der er flere rum i studiet bare med service, fade, kopper og andet lækkert foto-udstyr.  Til bogreceptionen vil jeg servere lette vaffel-snacks og bobler. Men husk at tilmelde dig her, så jeg ved, hvor mange der kommer.

Jeg håber vi ses – og at I får lyst til at tjekke kogebogen ud og lave flere vafler til aftensmad. (Og alle døgnets andre måltider!;))

vafler tapas - kogebog Vidunderlige Vafler og bogreception og bogforum 2017

4 Comments

 1. Hej
  Jeg tænker du er den rette at spørge. Hvad fortrækker du i forhold til vaffeljern og en silikone form som en vaffel?

  • Camilla Reply

   Hej Jannie.
   Tak for dit spørgsmål! Det kommer lidt an på dit behov. Skal du lave mange vafler samtidig? Og har du vaffelbogen og skal både lave tacos, sandwich, pizza mm. ? For så vil jeg helt sikkert anbefale et Tefal Snack Collection multijern.
   Kh Camilla.

   • Min tanke er at lave en hyggelig madpakke til min dreng på 5, som hurtigt køre træt i rugbrød. Så det skal være til madpakke. Jeg skal ind til byen i morgen, og vil købe vaffelbogen.
    Vi er kun 3 herhjemme, så tænker ikke jeg skal lave vildt mange samtidig.
    Mon jeg har svaret rigtigt på dine sprørgsmål.

    • Camilla Reply

     Hej igen Jannie, så synes jeg helt sikkert, du skal gå efter Tefal Snack Collection, så du kan lave de fineste madpakker til ham. Selv har jeg startet vaffel”kuren”, fordi jeg altid selv har været træt af rugbrød. Så kan jeg følge din søn. Fedt med bogen – glæder mig helt vildt meget til at høre hvad du synes!! 😉
     Kh. Camilla.

Write A Comment