... Bliver I ved med at inspirere mig med gode forslag til danske podcasts. (TAK!). Så nu er der endnu flere at gå i gang med lige her.

… Sidder jeg lige nu i toget fra Århus til København efter en skøn fødselsdag hos min veninde i går aftes. En ting er, at en togbillet hver vej koster 388 kr. (ja det ER mere end en flybillet til London). En anden er, at jeg var så ekstremt kaffetørstig, at jeg lige har betalt 20 kr. for en mikroskopisk kop mokka i pulver(!)form. Hvorefter jeg via højtalerne bliver gjort opmærksom på, at vi standser 25 minutter i Vejle, hvis man lige vil “strække benene”. Jamen jeg ville da heller ikke hellere betalt for en lækker kop friskbrygget på stationen. Slet ikke! #Denfølelse

… Tog jeg sidste uge impulsivt hele to fridage med familien med besøg af min søster og kandidat-fejring af min bror (billedet øverst og nederst er taget udenfor CBS). Bedste impulsive beslutning længe i mit liv som selvstændig!;) Så du i øvrigt hvad vi spiste i høj sol på altanen fredag morgen?

vafler på altanen

Grøn Insta-café, burka, farvepsykologi og mere “vafler til aftensmad”

Har H&M åbnet en café på strøget; Arket som efter sigende skulle være meget Instagram-venlig og grøn med nyt nordisk mad. Den skal da lige tjekkes ud asap!

Synes jeg, at regeringens burka-forbud er helt komplet åndssvagt, forvrængende og skræmmende-tåkrummende-pinligt symbolpolitisk. Svend Brinkmann beskriver latterligheden meget godt med ordene; “Burkaloven virker! Jeg har ikke set en eneste i burka hele dagen.”

Er jeg takket være denne podcast blevet fascineret af “farvepsykologi” i forbindelse med brands. Er du / dit brand en forår, sommer, efterår eller vinterfarve? Læs med her! 

Var det i denne uge, at vafler til aftensmad i Natholdets jubilæumsafsnit 600 både inkluderede besøg af Mikkel Kryger, live vaffelbagning og speciel vaffelsang fra Poul Krebs. Men hey hvor var min invitation? Hehe.yoga quote

 

Yoga-pjæk, copycats og NY Bæredygtig pose fra IKEA

Måtte yoga-træningen i denne uge se sig droppet til fordel for stramt program og hyggelige planer. #SorryNotSoSorry

Kan man nu lave afstemninger på Instagram. Denne artikel forklarer konceptet, herunder hvordan Instagram kopierer og kopierer fra andre platforme og dermed sætter brugeroplevelsen højere end deres egen stolthed.

Lancerer IKEA ny bæredygtig pose – produceret af bioplast. Du ved de der fantastiske poser med selvluk, som jeg er (lidt for) afhængig af. En god nyhed for dig der har lidt for meget IKEA-plast i hjemmet og har svært ved at undvære den her i hverdagen.

plasticposter ikea bæredygtige

Vaffel-ringetone og jyder der fester igennem

… Var det også ugen, hvor vafler til aftensmad-remixet fik sin egen ringetone. 

Planlægger jeg at skrive et indlæg om den nye (i hvert fald i København) spand til bio-affald. Hvad er dine erfaringer? Smart eller noget stads? Jeg kan virkelig godt bruge dit input i kommentarfeltet.

…. Får jeg i øjeblikket tilsendt billeder og videoer med skønne danskere der spiser vafler til aftensmad. Det er helt vidunderligt!

Fester jyder altså bare bedre igennem end københavnere! (Ja den blev fortsatte til kl. 5.30 i nat. Host, host.)

cbs og høstanemoner

1 Comment

Write A Comment