Vaffelfeberen ramte Danmark i sidste uge. Mærkede I det? Ja, eller den ramte i hvert fald Natholdet. Sådan for real!

Egentlig ville jeg gerne sige, at det var min kommende kogebog, der udløste hypen, men den kan jeg vidst ikke helt slippe afsted med. Jeg kan derimod takke Mikkel Kryger for den fantastiske figur han gjorde, da jeg første gang var i Go’ Morgen DK og lave. Ja. Vafler! Mikkel leverede som altid begejstring og indlevelse. Men denne gang fik den lige lidt ekstra, da han lige inden vi skulle på fra køkkenet 2. eller 3. gang begyndte at råbe “vafler til aftensmad” med armene i luften. Ren umiddelbar barndomsglæde. Jeg tror det var ret impulsivt og meget lidt planlagt. Jeg vidste i hvert fald ikke noget om det, før vi gik i gang, og Mikkels reaktion kickstartede det største smil på alles læber.

“Bare jeg ikke ender i Natholdet”

Inden jeg skulle i Go’ Morgen for første gang, havde jeg joket med min familie om, at jeg bare ikke skulle lave noget dumt, så jeg endte i Natholdet. I sidste uge da der var sæsonåbning på programmet skete det så alligevel. Takket være Mikkel. Hvis du ikke

VAFLER TIL AFTENSMAD har nu nemlig fået sit eget Mikkel Kryger-soundtrack. Jeg tænker det passende kan være et slags soundtrack til kogebogen også. Spillet på repeat til bogreceptionen. Kan I se det for jer?

SE OGSÅ: VAFLER TIL AFTENSMAD – 5 SUNDE OPSKRIFTER

Dagen efter havde jeg så æren af at være i Natholdets fotoramme sammen med den kære Mikkel. Og dagen efter igen toppede de lige kransekagen og kørte joken helt ud med den her video. Og titlen; Vaffel-feberen raser virkelig!
(TÆND LYDEN 🔊😅)

Haha! Jeg er vild med det!

Jeg har hørt en vis fugl synes om, at der er merchandise i form af “vafler til aftensmad”-t-shirts på vej til Natholdet webshop. Mikkel har allerede fået tilsendt en, og jeg skal klart være den første til at smide én (eller flere?) i kurven, når de lander online. Vidunderlige Vafler kogebogen – nu med både soundtrack og merchandise! 😉

4 Comments

  1. Hold kæft hvor er det sjovt! Hahah, Mikkel er genial, men du må være endnu mere genial med dine vafler med den reaktion han giver
    Jeg skal hvertfald prøve dem!

    • Camilla Reply

      Hahaha, ja ik? Jeg elsker begejstringen! Og tak – hvor er det dejligt at høre, Denise. Håber du nyder weekenden ; )

Write A Comment