Okay, jeg ved godt at min første bog kun lige er i første fase, og det er måske overmodigt at skrive den her overskrift. Men indimellem er det vel okay bare at fantasere lidt. Og drømme…. Ik? Ikke mindst når man er på ferie. Så må man godt sige umiddelbare ting, som ikke er gennemtænkt, højt. Og det gjorde jeg, da jeg befandt mig i disse grønne omgivelser under vores rundrejse i Vietnam. Jeg havde bare lyst til at blive her for altid.

hotel Pilgrimage i Hué VietnamGrøn ferie i Vietnam

Hué i centrale Vietnam

Navnet på byen er Hué. En betagende perle i midten af Vietnam med små 300.000 indbyggere.  som tidligere har været hovedstad – og også var udsat for et af de mest drabelige slag i Vietnamkrigen i 1968. Jeg havde ikke hørt så meget om byen inden ankomst, og måske var det derfor, jeg blev så overrasket. Selve byen er ikke som sådan noget at køre langt efter, men det historiske centrum, krydret med en tur bag på motorcykel på landet, i bjergene, de små landsbyer, markeder og endda forbi et lille buddhistisk tempel med vegansk frokost. Hold nu op, hvor var det fedt!

på motorcykel i Hué, Vietnam. Perfekt måde at se Vietnam på og komme rundt påbananplantage-vietnam

Vietnam …På motorcykel

Jeg tror faktisk ikke jeg på noget tid nød Vietnam-turen så meget, som da jeg sad bag på den motorcykel og bare slugte luft og betragtede landskabet. “Du slapper virkelig godt af”, som min chauffør sagde. Og ja, det gjorde jeg dæleme. (Ja, altså lige indtil vi var ved at køre ind i den der ko på vejen. Det var tæt på. Haha! Men de lokale motorcyklister har altså styr på grejet.)

Udover de to ting er der så den her sidste, meget essentielle detalje, som er værd at køre til Hué efter. Og det er de omgivelser som I primært ser her på billederne.

morgenmad på pilgrimage village i VietnamPilgrimage Village

Hotellet hedder Pilgrimage Village, og det er så gennemført. Grønt overalt! Lidt som at være i junglen med små stråhytter, stråparasoller og bare generelt alt i strå og bambus. Selv bruseren ved poolen var beklædt med bambus. Og apropos pool så er der hele to af slagsen, og den ene er længere end målene i en svømmehal. Og så er der en bar nede i den med happy hour hver dag. Ja, jeg ved godt, det kan lyde lidt cheesy, men det fungerede altså bare. Nok fordi der ikke var så mange gæster på hotellet. En af dagene sad vi i poolen hele aftenen, først til drinks og så aftensmad. Så hyggeligt og et øjeblik jeg  altid vil huske.

yoga-vietnam

Yoga i grønne omgivelser

Derudover starter dagen på hotellet med yoga eller pilates – med grøn udsigt så langt øjet rækker. Derefter direkte i morgenmad, som var det der overraskede mig mest på turen; 5 forskellige slags juice, matcha-pandekager,

Hold nu op jeg følte mig hjemme her! Er det ikke bare fantastisk? Her vil jeg gerne skrive en bog en dag. Mon jeg kan overtale dem til at sponsorere et ophold? Haha! Jeg mener; jeg bliver vel nødt til at teste om man rent faktisk kan skrive en bog i de her omgivelser, ik?

Enestående. Helt enestående!

Fik du læst: Vietnam rundrejse fra nord til syd! ?

pilgrimage village i Hué, Vietnam

Write A Comment